Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolontariat/sponsoring]Współinwestora oraz programistę PHP do projektu.
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
NorQ
Witam, poszukuję osoby która będzie pomagać w zarządzaniu serwisem na którym będą dostępne: FORUM WIELOTEMATYCZNE, SKRYPT DEMOTYWATORY ORAZ GRA MMO. To wszystko dla rozrywki, oczywiście osoba ta powinna także wspierać finansowo projekt oraz znać się na programowaniu PHP. W zamian oferuję rangę administratora na forum oraz reszcie. A po co programowanie PHP? Po to, żeby można było pomagać w nagłych przypadkach związanych z błędami technicznymi strony.

Serdecznie dziękuję za uwagę, oraz propozycję proszę pisać prywatną wiadomością bądź na gg: 31299353.

Informacja dla osób nastawionych negatywnie:
Jeżeli jeżyk cię świerzbi, chcesz napisać jakiś złośliwy komentarz - opuść ten temat, nie chcę patrzeć na takich jak ty.
pyro
Cytat(NorQ @ 16.04.2012, 13:19:31 ) *
Informacja dla osób nastawionych negatywnie:
Jeżeli jeżyk cię świerzbi, chcesz napisać jakiś złośliwy komentarz - opuść ten temat, nie chcę patrzeć na takich jak ty.

*facepalm* A tej końcówki wcale nie napisałeś dlatego, bo zdajesz sobie sprawę z tego jak bezsensowna jest ta oferta biggrin.gif Ten komentarz nie jest złośliwy, kto chce niech się zgłasza. Po prostu strasznie mnie rozbawiło to co jest tu napisane biggrin.gif
thek
Zgodze się z pyro... Postawiłeś serwis korzystając z zapewne gotowców zakupionych i słabo się znasz na całości... Teraz szukasz kogoś kto ma za Ciebie odwalać całą czarną robotę, a Ty jeszcze dodatkowo żądasz od niego wspierania finansowego projektu. W skrócie:
- każesz mu być administratorem,
- każesz mu być programistą konserwującym kod,
- każesz mu być programistą usuwającym awarie,
- każesz mu wspierać projekt finansowo.

Gdzie jest informacja o Twoim wkładzie, poza zakupem tanich gotowców, które i tak on będzie musiał na 200% przerabiać?

W zamian dajesz uprawnienia administratora, by mógł administrować stroną, czyli de facto nie dajesz mu nic więcej niż i tak byś musiał - by jego działanie miało jakikolwiek sens. Widzisz tu gdzieś partycypację w zyskach? Ja nie. Dlatego pyro ma rację - szukasz frajera. Tu nie chodzi o negatywne nastawienie czy złośliwość, ale takie postawienie sprawy, że Ty swoje już zrobileś, a teraz "nowy" ma robić resztę, jest naprawdę (delikatnie mówiąc) niezbyt uczciwe wobec wspólnika.
Posio
Chcesz współpracownika spoko, ale skoro mam robic to o czym ty nie masz pojęcia, ty zapłać mi a nie na odwrót ;>
Twoj post jest czymś w stylu "zapłacisz możesz pracować"
NorQ
Nie tłumaczcie mi sensu, nie interesuje was oferta - nic nie pisać. To jest dla osób które chcą pomóc w rozbudowie nowej strony oraz wesprzeć ja finansowo(po za tym ja też płacę).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.