NorQ
16.04.2012, 12:19:31
Witam, poszukuję osoby która będzie pomagać w zarządzaniu serwisem na którym będą dostępne: FORUM WIELOTEMATYCZNE, SKRYPT DEMOTYWATORY ORAZ GRA MMO. To wszystko dla rozrywki, oczywiście osoba ta powinna także wspierać finansowo projekt oraz znać się na programowaniu PHP. W zamian oferuję rangę administratora na forum oraz reszcie. A po co programowanie PHP? Po to, żeby można było pomagać w nagłych przypadkach związanych z błędami technicznymi strony.
Serdecznie dziękuję za uwagę, oraz propozycję proszę pisać prywatną wiadomością bądź na gg: 31299353.
Informacja dla osób nastawionych negatywnie:
Jeżeli jeżyk cię świerzbi, chcesz napisać jakiś złośliwy komentarz - opuść ten temat, nie chcę patrzeć na takich jak ty.
pyro
16.04.2012, 13:28:34
Cytat(NorQ @ 16.04.2012, 13:19:31 )

Informacja dla osób nastawionych negatywnie:
Jeżeli jeżyk cię świerzbi, chcesz napisać jakiś złośliwy komentarz - opuść ten temat, nie chcę patrzeć na takich jak ty.
*facepalm* A tej końcówki wcale nie napisałeś dlatego, bo zdajesz sobie sprawę z tego jak bezsensowna jest ta oferta

Ten komentarz nie jest złośliwy, kto chce niech się zgłasza. Po prostu strasznie mnie rozbawiło to co jest tu napisane
thek
16.04.2012, 14:21:35
Zgodze się z pyro... Postawiłeś serwis korzystając z zapewne gotowców zakupionych i słabo się znasz na całości... Teraz szukasz kogoś kto ma za Ciebie odwalać całą czarną robotę, a Ty jeszcze dodatkowo żądasz od niego wspierania finansowego projektu. W skrócie:
- każesz mu być administratorem,
- każesz mu być programistą konserwującym kod,
- każesz mu być programistą usuwającym awarie,
- każesz mu wspierać projekt finansowo.
Gdzie jest informacja o Twoim wkładzie, poza zakupem tanich gotowców, które i tak on będzie musiał na 200% przerabiać?
W zamian dajesz uprawnienia administratora, by mógł administrować stroną, czyli de facto nie dajesz mu nic więcej niż i tak byś musiał - by jego działanie miało jakikolwiek sens. Widzisz tu gdzieś partycypację w zyskach? Ja nie. Dlatego pyro ma rację - szukasz frajera. Tu nie chodzi o negatywne nastawienie czy złośliwość, ale takie postawienie sprawy, że Ty swoje już zrobileś, a teraz "nowy" ma robić resztę, jest naprawdę (delikatnie mówiąc) niezbyt uczciwe wobec wspólnika.
Posio
16.04.2012, 16:11:42
Chcesz współpracownika spoko, ale skoro mam robic to o czym ty nie masz pojęcia, ty zapłać mi a nie na odwrót ;>
Twoj post jest czymś w stylu "zapłacisz możesz pracować"
NorQ
16.04.2012, 16:14:16
Nie tłumaczcie mi sensu, nie interesuje was oferta - nic nie pisać. To jest dla osób które chcą pomóc w rozbudowie nowej strony oraz wesprzeć ja finansowo(po za tym ja też płacę).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.