Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Co umieścić w uniwersalnym projekcie startowym?
Forum PHP.pl > Forum > PHP
sweter
Witam,
na początku przyznam się, ze nie wiem czy piszę tego posta we właściwym dziale. Jednak ten wydawał mi się najodpowiedniejszy smile.gif

Więc tak: jako że często pisze w Zend Frameworku postanowiłem napisać uniwersalny projekt z którego mógłbym rozpoczynać tworzenie różnych wirtyn. Zawiera on obecnie mechanizmy:
- logowania, rejestracji, przypominania hasła
- przekazywania informacji między wywołaniami (jest to wykorzystywane, np. po logowaniu - wyświetla się komunikat 'Zostałeś poprawnie zalogowany')
- poczty wewnętrznej
- tagowania różnych rzeczy

Dodatkowo podłączyłem bootstrapa, aby można było szybko napisać jakiś miły layout.

Moje pytanie jest takie: co jeszcze jakie moduły radzilibyście dopisać? Co może mi się najbardziej przydać?

Pozdrawiam
!*!
Szczerze mówiąc to nie rozumiem pytania. Projekt startowy? Sam "szkielet" ZF chyba nim jest, bo kto powiedział że aplikacja wykorzysta wszytko to, co wymieniłeś?
maniana
!*! ma rację. To zależy od zapotrzebowanie i idei aplikacji :)
rafio
Jeśli mowa o stubie, to od frontu wystarczy logowanie, rejestracja i prosty user CP aby można sobie po zalogowaniu zmienić email, hasło i być może nazwę usera.

Dużo więcej jest do zrobienia od strony administratora. Tutaj wypadało by dodać administrację userami, grupami, mailingi, statystyki, przeglądarkę logów adminów.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.