Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolontariat][JavaScript]Poprawa kodu - szukam chętnego :)
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
peja1990
Witam serdecznie,
szukam chętnej osoby, która zechciałaby zająć się poprawą mojego kodu jQuery.
Mianowicie kodzik składa się z niespełna 300 linijek i działa prawie jak należy ;D
Jednak zawiera kilka drobnych usterek (może nie każdy by je zauważył ale ja je widzę), które zdołałbym zapewne wyeliminować ale spędziłem dosyć sporo czasu nad tym kodem więc (nie okłamujmy się) nie chce mi się już na niego patrzeć ;D
Kod jest napisany od tak sobie więc zapewne można go również uprościć.

Jest może ktoś chętny ?
Byłbym bardzo wdzięczny smile.gif

---
Serdecznie pozdrawiam.
Niktoś
Cytat
Jednak zawiera kilka drobnych usterek (może nie każdy by je zauważył ale ja je widzę), które zdołałbym zapewne wyeliminować ale spędziłem dosyć sporo czasu nad tym kodem więc (nie okłamujmy się) nie chce mi się już na niego patrzeć ;D

Jak Ci się nie chce to dział zlecenia albo poszukuje.
Nie, normalnie tupet -"mam lenia i mi się nie chce i szukam frajera który to za mnie zrobi i któremu będzie się chciało".
peja1990
Cytat(Niktoś @ 27.04.2012, 16:44:10 ) *
Jak Ci się nie chce to dział zlecenia albo poszukuje.
Nie, normalnie tupet -"mam lenia i mi się nie chce i szukam frajera który to za mnie zrobi i któremu będzie się chciało".

Dzięki kolego za wskazówkę, ale jak widać potrafisz tylko besztać innych forumowiczów więc tupet to masz Ty ;]
Lenia może mam bo prawdę mówiąc nie chce mi się go poprawiać ale czy, ktoś kto lubi bawić się takimi rzeczami czy nie ma co robić z wolnym czasem musi być od razu frajerem ? Może według Ciebie i to jest przykre.

Rzecz jasna, ktoś kto by się tego podjął mógłby później sam skorzystać z tego kodu gdyż jest dosyć przydatny, ale to na pewno nie dotyczy Ciebie ;]

---
Serdecznie pozdrawiam
Niktoś
Wiesz co, jak ktoś ma wolny czas niech ktoś mi wystuka portal społecznościowy, umie go zrobić, ale mi się nie chce.
Tak to brzmi w twojej wersji.Może przemyśl zanim coś napiszesz i przedstaw innym Forumowiczom, gdzie leży problem, bo jak na razie Twoim problemem ,który nam przedstawiłeś jest lenistwo.
peja1990
Cytat(Niktoś @ 27.04.2012, 16:53:57 ) *
Wiesz co jak ,ktoś ma wolny czas niech ktoś mi ,wystuka portal społecznościowy, umie go zrobić,ale mi się nie chce.
Tak ,to brzmi w twojej wersji.Może przymyśl zanim coś napiszesz,i przedstaw innym Forumowiczom gdzie leży problem,bo jak na razie Twoim problemem ,który nam przedstawiłeś jest lenistwo.

Pisząc o wolnym czasie nie miałem na myśli roku a max. kilka godzin więc może to Ty się zastanów zanim cokolwiek napiszesz.
Problem przedstawiłbym zainteresowanym, na pewno nie Tobie ;]

Podsumowując, szkoda mojego czasu na tę bezcelową rozmowę więc oszczędź sobie tego typu wypowiedzi gdyż wcale nie jestem nimi zainteresowany.

---
Serdecznie pozdrawiam
!*!
Tak, ludzie uwielbiają dłubać w czyimś kodzie który ma ~300 linijek i jest źle napisany. W dodatku za darmo.
Skoczysz mi po piwo? Bo sam mógłbym, ale mi się nie chce, a każdy lubi wypić.
phpion
Panowie - starczy.

Temat przenoszę do "Poszukuję" dodając właściwy tag.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.