Witam mam stronke ktora jest na etapie tworzenia ,nastepujaca rzecza jak chcialbym zrobic to podstrona "Twoje dane" juz pisze co tam sie bedzie zawierac.
Po zarejestrowaniu sie (podczas rejestracji podaje sie tylko haslo i login - dane wpisywane sa do tabeli USER w bazie danych). Teraz chcialbym by przy zalogowaniu kazdy uzytkownik wchodzil wlasnie na podstrone Twoje dane tam wpisywal swoje imie nazwisko email i wybieral stanowisko (manager itp itd) oczywiscie wszystko w formie formularza, dane te beda zapisywane w tabeli STANOWISKO. Tabele USER i STANOWISKO polaczone sa one to one polem ID_STANOWISKA. To co tu napisalem nei stanowi zadnego problemu.
Lecz moj problem pojawia sie w momencie dodawania do bazy. Otoz chcualbym by jeden USER do tabeli STANOWISKO mogl tylko raz wprowadzic dane (wiadomo - chodzi o swoje) oczywiscie bedzie mozliwosc edycji wprowadzonych danych. I nie mam pojecia jak sie zabrac za to by tylko raz mogl wprowadzic te dane. Pytalem wujka GOOGLE ale nei za bardzo mi dzis pomogl, wiec teraz zwracam sie z tym problemem do Was.
Z góry dzieki za pomoc