Dzień dobry,

od niemal 10 lat zajmuje się tworzeniem oprogramowania za pomocą technologi PHP [ZF] / MySQL / JQuery. Pracowałem dla największych firm w Polsce, a także za granicą. Nie zajmuje się tworzeniem stron internetowych i prostych aplikacji. Interesują mnie tylko minimum 3 miesięczne zlecenia, im ciekawsze / bardziej wymagające tym lepiej (zarówno front-end jak i back-end, najlepiej kompleksowo). Preferuję framework Zend. Mogę używać niemal dowolnego oprogramowania open source: Drupal, Presta Shop, Magento itp,

Szukam pracy tylko i wyłącznie ZDALNEJ. Proszę mi wierzyć, że jak bym chciał pracować na miejscu w Warszawie jako teamleader to bym tego ogłoszenia nie zamieszczał ;-)

Kontakt poprzez formularz gumtree. CV / przykład kodu / przykłady ostatnich realizacji - wyślę na życzenie. Warunki finansowe do ustalenia. Ok. 50 PLN netto + VAT (do negocjacji).

Uwaga:
Jestem również zainteresowany możliwością nadzorowania pracy zespołu rozproszonego (mam doświadczenie, kieruję zazwyczaj 2 - 4 osobowymi grupami).

Proszę o kontakt poprzez wiadomość prywatną lub adres redredred2k12@gmail.com. Odpiszę / oddzwonię.