Witam !
Mam mały problem stworzyłem prosty skrypt do mailingu, który pobiera z bazy maile i wysyła na nie wiadomość z formularza, i w tym właśnie skrypcie mam pewien problem po wysłanym mailingu ma pokazać wiadomość, że wszystko poszło ok no i pokazuje wszystko tylko pokazuje tych wiadomości tyle co jest maili ;/
KOD :
<?php
include('ustawienia.php');
$klienci_ilosc = mysql_query("SELECT `id` FROM `Klienci`");
if(empty($_POST['wyslij_mail'])) {
echo '<center>W bazie znajduje się <b>'.$ile_klientow.'</b> klientów.<br /><br></center>'; echo '<form method="post" action="mailingtest.php">'; echo '<td>Wyświetlany adres email :</td> <td><input type="text" name="email" /></td>'; echo '<td>Temat wiadomości :</td> <td><input type="text" name="temat" /></td>'; echo '<td>Treść wiadomości :</td> <td><textarea name="tresc"></textarea></td>'; echo '<input type="hidden" name="wyslij_mail" value="tak" />'; echo '<input type="submit" value="Wyślij" />'; }
else
{
if(empty($_POST['email']) OR
empty($_POST['temat']) OR
empty($_POST['tresc'])) {
echo '<center><font color="red">Nie zostały wypełnione wszystkie pola. Kliknij przycisk wstecz w przeglądarce i podaj dane.</font></center>'; }
else
{
{
$naglowki = "From: ".$_POST['email']."\r\n";
$naglowki .= "Content-type: text/html; charset=utf-8\r\n";
$temat = $_POST['temat'];
$tresc = $_POST['tresc'];
if(@mail($wiersz[0
], $temat, $tresc, $naglowki)) {
echo '<center><font color="green">Twój email został pomyślnie wysłany.</font></center>'; }
}
}
}
?>