Mam zwykły formularz, w którym mam kilka pól input typu text, i jeden typu file.
Problem polega na tym, że gdy chce wysłać plik rar strona wysyła plik na serwer ale w ogóle ani nie można się do niego dostać, ani nie wysyła innych danych formularza. Tak jakby serwer całkowicie stracił te dane.
tak wygląda formularz
<form method="post" id="uploadform" action="" enctype="multipart/form-data"> <input type="hidden" name="submitted" value="true"> <input name="namefrom" id="namefrom" type="text" class="field" value="" tabindex="1"></p>
<input name="emailfrom" id="emailfrom" type="text" class="field" value="" tabindex="3"></p>
<input name="subject" id="subject" type="text" class="field" value="" tabindex="5"></p>
<textarea name="comments" id="comments" rows="7" cols="10" class="field" tabindex="6"></textarea></p>
<p><label for="attachment">Załącz plik
<span class="required">*
</span><br />(Maksymalny rozmiar 10MB,
<br />dozwolone formaty pliku: .zip, .rar)
</label> <input name="attachment" id="attachment" type="file" tabindex="7"> </p><p><input type="submit" name="submit" id="submit" value="Wyślij!" tabindex="8"></p>
część php tego pliku to tylko próba sprawdzenia czy formularz został wysłany(wychudziłem go ale nadal przy wysłaniu wyskakuje napis błąd)
if(isset($_POST['submitted'])) {
}
else
{
}
Ten problem nie występuję z żadnym innym plikiem przynajmniej nie zauważyłem tego

Plik nie zawiera ani grama skryptu javascript.
Czy może być to wina serwera. Mam zainstalowanego XAMPP-a.