Witajcie. Mam problem następującej treści. Przez całe wakacje tworzyłem sklep internetowy opierający się na następujących narzędziach: Mysqli 5.1 PHP 5.2.2 oraz apache 2.2. Projekt jest częścią mojej pracy licencjackiej. Zaczynając pracę byłem raczkujący w tym temacie. Sklep jest w 60% gotowy mam działający koszyk zakupów, przechowalnie. Brakuje mi jeszcze systemu składania zamówień ale to zostawiłem na koniec. Problem mam w utworzeniu strony administracyjnej sklepu. W przeciwieństwie do witryny sklepu w której używałem modelu MVC w stronie administracyjnej zrezygnowałem z tego rozwiązania. W stronie Administracyjnej zastosowałem iQuery 1.4.2, oraz do nawigacji dodatek Superfish. No i problem polega na tym że nic się nie dzieje, chrome wywala okienko:
"Strona internetowa jest niedostępna
Próba nawiązania połączenia między przeglądarką Google Chrome a serwerem localhost nie powiodła się. Witryna może być wyłączona lub sieć może być niepoprawnie skonfigurowana.
Oto kilka propozycji:
Ponownie załaduj tę stronę internetową później.
Sprawdź połączenie internetowe. Ponownie uruchom wszelkie używane routery, modemy i inne urządzenia sieciowe.
Dodaj przeglądarkę Google Chrome jako dozwolony program w ustawieniach zapory sieciowej lub oprogramowania antywirusowego. Jeśli przeglądarka jest już takim programem, usuń ją z listy dozwolonych programów, a następnie dodaj ponownie.
Jeśli korzystasz z serwera proxy, sprawdź jego ustawienia lub skontaktuj się z administratorem sieci, aby upewnić się, że serwer proxy działa. Jeśli uważasz, że nie musisz używać takiego serwera, dostosuj ustawienia serwerów proxy: Wybierz kolejno menu klucza > Ustawienia > Pokaż ustawienia zaawansowane... > Zmień ustawienia serwera proxy > Ustawienia sieci LAN i usuń zaznaczenie pola wyboru „Użyj serwera proxy dla sieci LAN”.
Błąd 102 (net::ERR_CONNECTION_REFUSED): Serwer odrzucił połączenie."
Próbowałem już wszystkiego, czytałem o bibliotece iQuery i Superfish robiłem tak książki każą i nic. Nie wiem co począć. Może mam jakiś błahy błąd którego nie widzę a dla osoby która się na tym zna będzie to banał. Zwracam się do was o pomoc, bo jestem w kropce próbowałem wszystkiego. Poniżej załączam plik ze stroną i wyeksportowaną bazą danych. Jak by ktoś mógł rzucić na to okiem byłbym wdzięczny.
LINK DO PLIKÓW SKLEPU