potrzebuję wyciągną 5 rekordów z tabeli zawodnicy gdzie ich pozycja na boisku i to czy są w pierwszym składzie jest zapisane w innej tablicy
// warunki odpowiadające za wyświetlanie boiska i zawodników na boisku $row2 = mysql_query("SELECT * FROM zawodnicy_przyaleznosc WHERE druzyna='".$_SESSION['druzyna_id']."' AND strona='1' ORDER BY pozycja ASC LIMIT 5"); if($aa==5 ){ $row = mysql_query("SELECT * FROM zawodnicy, zawodnicy_przyaleznosc WHERE zawodnicy.imie='".$ro2[2]."' AND zawodnicy.nazwisko='".$ro2[3]."' and zawodnicy_przyaleznosc.druzyna='".$_SESSION['druzyna_id']."' and zawodnicy_przyaleznosc.strona='1'"); } } //koniec wyświetlania boiska /*------------------------------------------------*/ }// koniec funkcji plansza() /*------------------------------------------------*/
gdzie ja tu popełniam błąd ? chcę żeby boisko się wyświetlało w momencie gdy mam 5 zawodników w pierwszym składzie i wszyscy oni mają przyporządkowaną pozycję na boisku proszę o pomoc bo męczę się z tym kawałkiem ponad 20 godzin bez przerwy