Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Programista z ogromnym zasobem wiedzy
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
MarioKurak
Poszukuję programisty lub grupy programistów z ogromnym zasobem wiedzy i doświadczeniem projekt wyzwanie 2-6mc
Osoby zainteresowana proszę o kontakt papaq@wp.pl
teutates
Jakis zakres tej wiedzy, czy historia najnowsza Polski tez moze byc?
MarioKurak
Jeżeli takową posiadasz będzie dodatkowym atutem tongue.gif
Spawnm
projekt wyzwanie - pewnie innowacyjny pomysł, portal społecznościowy ;D
memory
http://www.youtube.com/watch?v=cc11MqPqBxc
teutates
Dziwnie zobaczyc bylego szefa na takim klipie ...
szalek01
true story
MarioKurak
Ogłoszenie nadal aktualne:p
CuteOne
Ja mam "ogromną wiedzę". Za 6k netto na rękę mogę przyjąć to zlecenie
teutates
Netto to znaczy na reke na dobra sprawe, nie da sie tez gdzie indziej cofac niz w tyl wink.gif
MarioKurak
Zlecenie wiecej warte niż 6k to moge zapewnić tylko czy potrafi Pan sprostać
nospor
Panie Mario... Pan nadal nie zakumał aluzji padających w tym temacie. Dobrze, wyręczę kolegów i napiszę wprost:
może poda Pan o jaką wiedzę Panu chodzi: tematyka, zakres itp
Pojęcie "ogromny zakres wiedzy" świadczy póki co tylko o tym, że jest Pan niepoważny.
MarioKurak
Skoro Pan tak drąży podstawa aby rozpocząć rozmowe- znajomość:
-php
- mysql
- html 4/5
plus css3
- javascript_
- ajax
-jQuery
CuteOne
@teutates, MarioKurak: mój błąd, nie dopisałem, że chodzi o wynagrodzenie miesięczne a nie za całość
crazy191
Pan Mario jest mało poważny, w tym co próbuje zrobić. Specyfikacja niby jest ale w praktyce nie ma. Projekt na 6 miesięcy wycenia na 20 tys brutto. Jednym słowem szkoda czasu.

Dodam tylko, że w projekcie liczy się bardzo wydajność. Load balancing to minimum.
MarioKurak
Mam nadzieje ,że
Pan nie ukradł pomysłu i poprzez powyższy spam nie próbuje odstaraszyć potecjalnych osób które by to ogarneły szkoda słów i tyle....

A i zlecenie nie jest na 6 mc tylko na 3 a za 3 mc pracy 20tyś to jest wystarczające wynagrodzenie tak Mi się przynajmniej wydaje tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.