Witajcie,
pomimo, że nie jestem przedszkolakiem to mój problem do tej kategorii napewno należy.

Mam mój główny katalog, w nim jest cała strona. W głównym katalogu jest htaccess z dwoma przekierowaniami, na podkatalog w ktorym sa podstrony, oraz na podkatalog _nowa, w którym jest nowa wersja strony. Nowa wersja strony strukturalnie jest kopią swojej starej. Więc również w katalogu _nowa jest htacces na przekierowanie na podkatalog w którym są podstrony.

Przedstawie wam teraz 2 pliki:

.htaccess:
Kod
RewriteEngine on

RewriteRule (.*) /service/$1

#przekierowanie nowa wersje strony
RewriteCond %{HTTP_HOST} nowa.przyklad.pl [NC]
RewriteRule ^(.*)$ /_nowa/$1 [L]

_nowa/.htaccess:
Kod
RewriteEngine on

RewriteRule (.*) /service/$1

_nowa/service/.htaccess:
Kod
RewriteEngine on

...
RewriteRule ^page/([A-Za-z0-9-_]+)\.html?$ index.php?module=page&action=show&name=$1 [L]
...

Jak wspomniałem wcześniej, jest to kopia strony, a pomimo tego nie działa mi link typu www.nowa.przyklad.pl/page/test.html natomiast www.nowa.przyklad.pl/zapowiedzi/ działa. Co robie nie tak? Oczywiście na tym przykładzie, strony na adresie www.przyklad.pl/* działają.

Czy jest ktoś kto znalazł jakiś bardzo podstawowy błąd?

p.s. pisząc 'nie działa' mam na myśli pojawienie się błędu 404.
p.s.2 Doszedłem do tego, że scieżka www.nowa.przyklad.pl/page/test.html jest interpretowana tak, że page to katalog. Wychodzi na to, że htaccess w podfolderze(_nowa/service/.htaccess) jest niewidoczny, co jest dziwne.