Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]błąd bazy danych
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
dave666
Witam mam takie pytanie do was mam sobie cms-a dzięki któremu zapisuje dane do bazy po wprowadzeniu dużej ilości danych nie chce mi zapisywać tej treści wyskakuje komunikat błąd bazy danych sprobuj ponownie tak jakby nie dał rady przetworzyć ilości textu czy to jest spowodowane ograniczeniami na serwerze czy bardziej wina php druga kwestia z palca jak dodam do bazy danych dane to bez problemu moge zapisac jeszcze 3 razy tyle
Zielonkawy18
A tą bazę danych masz stworzoną w phpMyAdmin? Pokaż jakiś fragment kodu, który odpowiada za insert-a.
dave666
Baza jest stworzona w phpmyadmin kolumna z trescią jest jako longtext kod za sekunde podeślę ps: wyświetla się na stronie normlanie w trakcie edycji treśći nie chce jej zapisać jak jest zbyt dużo

http://pastebin.pl/68154
rafalp
Skopiuj dokładnie treść tego błędu jaki wyskakuje.
punoljoe
no to zrób test z mniejszą ilością tekstu (czy doda kolejną pozycję), jeśli nie to sprawdź może jaki rozmiar ma pole z primary_key ... czy nie ma otraniczenia np. int(3) a ty wchodzisz na 1000 pozycję...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.