Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Wrocław] Programista PHP praktyki
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
macest
Kasomat.pl jedyny w Polsce serwis realizujący ideę błyskawicznych pożyczek internetowych dla młodych ludzi poszukuje osób, które chcą się rozwijać do wzięcia udziału w bezpłatnych praktykach.

Oferujemy:
- Możliwość zdobycia doświadczenia zawodowego
- Pracę nad wymagającym projektem
- Możliwośc zapoznania się z nowoczesnymi technologiami oraz
najlepszymi praktykami programistycznymi
- Pracę z narzędziami wspomagającymi Continues Integration oraz
Quality Assurence
- Elastyczne godziny pracy

Czego oczekujemy:
- Umiejętności swobodnego przyswajania wiedzy i szybkiego podejmowania decyzji
- Umiejętności pracy w zespole
- Sumienności w wykonywaniu powierzonych obowiązków
- Dobrej znajomości projektowania oraz wdrażania algorytmów
- Znajomości paradygmatów programowania obiektowego
- Podstawowej znajomości języka PHP
- Doświadczenia z pracą z dowolnym frameworkiem MVC
- Podstawowej znajomości technologii client-side

Osoby zainteresowane udziałem w rekrutacji proszone są o przesłanie CV z dopiskiem "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)"
na adres praktyki@kasomat.pl
kayman
jakoś nie umiem znaleźć cenzuralnych słów określających takiego "pracodawcę" smile.gif
stud3nt
A ja mimo wszystko spróbuję odpowiedzieć cenzuralnie.

Ogłoszenie jest całkowicie bezcelowe.
Po pierwsze, powinno zawierać tag [WOLONTARIAT]. Bo to JEST wolontariat, czyli wykonanie konkretnego projektu za frajer, a nie żadne tam praktyki. Chociaż właściwszym takiem byłby [DEERHUNTER], jako że ten projekt przynosi zyski i wymaganie od kogoś darmowej pracy, by więcej zarobić jest... niemoralne?
Po drugie, każdy człowiek spełniający choćby połowę wymienionych warunków będzie płakał ze śmiechu, porównując 'wynagrodzenie' i wymagania. Natomiast osoby skłonne dać sie wyzyskać (pracować za darmo, aby inny zarobił), nie posiadają aż TAKICH umiejętności. Sam jestem uważany za 'jelenia', bo sporo projektów robiłem za pół-darmo lub po znajomości w celu zdobycia doświadczenia, ale na tak oczywisty wyzysk nigdy bym się nie zgodził.
CuteOne
- Podstawowej znajomości języka PHP
- Doświadczenia z pracą z dowolnym frameworkiem MVC

mrrrrrau.

stud3nt nie byłeś jeleniem. Wielu zdobywa w ten sposób doświadczenia + coś co można wsadzić do portfolio - plus dla Ciebie
phpion
Oferta nie spełnia regulaminu działu "Praca oferowana" - przenoszę do "Poszukuję".
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.