Witam was bardzo serdecznie ! Męczyłem się cały wieczór aby dodać funkcję czytaj więcej do skrytu newsów z tąd
http://amxx.pl/topic/60082-system-newsow/.Ale wszystko kończyło się fiaskiem. Udało mi sę zrobić tak żeby na głownej stronie była tylko wyświetlana zawartość tabelki którą dodałem o nazwie skrót .Ale kiedy klikłem Czytaj Więcej przechodziłem do pliku więcej.php i wyświetlało mi tylko 3 ostanie (tak jak było ustawione domyślnie) newsy ,ale za to już z tabelą treść. Chodzi mi o to żeby kiedy jest wpisane w pasku URL np www.mojastrona.pl/news/wiecej.php?id=6 wyświetlało mi tylko i wyłącznie ten news. Bardzo proszę Was o pomoc.
<?
#Informacje o bazie danych includowane z pliku
include("news_cfg2.php");#To samo co w oryginalnym pliku od twórcy tyle że bez danych logowania do panelu i ilości
#łączenie się z bazą danych. Wymagane do odczytania Newsów z bazy
$connect = mysql_connect($host, $user, $haslo) or
die('<h2>Błąd podczasz łączenia się z bazą danych'); $wybieranie = mysql_select_db($base, $connect) or
die("<h2>Błąd Wybierania bazy danych, Prawdopodobnie taka Baza nie istnieje"); $query = mysql_query("select * from newsy order by data desc limit 0,3");
#Pobieranie Newsów z bazy danych
$pobierz = mysql_query("SELECT * FROM newsy ORDER BY id DESC");
#pętla
{
include("wyglad_wiecej.php");# Tutaj jest tylko wygląd dla więcej.php
}
?>