Witam wszystkich bardzo serdecznie! Nie wiem czy piszę w dozwolonym dziale (jeżeli nie proszę o przeniesienie do właściwego), dopiero zacząłem przygodę na tym forum ale musiałem ponieważ delikatnie mówiąc porwałem się z motyką na słońce smile.gif Zacząłem tworzyć stronę na której chciałem uruchomić swoją własną ligę no i po wielu poszukiwaniach znalazłem elegancki darmowy skrypt ligowy oparty na PHP. Żeby wszystko sprawdzić założyłem stronę na jednym z darmowych hostingów, wszystko spokojnie sobie wgrałem, zmieniłem motyw i zacząłem powoli robić to co potrafię czyli w miarę moich możliwości edytowania wyglądu strony i przerabianie obrazków w Photoshopie. Do tego momentu wszystko jest Ok ale zdałem sobie sprawę, że kompletnie nie jestem w stanie edytować kodu PHP i w razie jakiś komplikacji lub chęci zmiany czegokolwiek jestem bezradny. Aby wszystko działało podobnie do ligi ClanBase (może ktoś z graczy kojarzy) trzeba jeszcze dograć parę modułów (nie wiem czy to właściwa nazwa) i według tutoriali na stronie projektu KM wszystko idzie bardzo gładko ale pojawiały się też pewne błędy. Problem polega na tym, że na forum tego projektu nie ma już żadnego wsparcia od jakiegoś roku...i ciężko czegokolwiek się dowiedzieć a z racji tego, że PHP to PHP zwracam się z prośbą do was o pomoc w edycji mojej strony i w razie problemów wyjaśnienia ich źródła i zniwelowania przyczyny. Zaznaczam, że nie jestem pazerny i również chętnie nauczę się paru rzeczy żeby w przyszłości obyło się bez kłopotów smile.gif Aktualnie twardo studiuje wasze forum i wszelkie zagadnienia związane z PHP ale tak jak wspominałem bardzo proszę o wsparcie i waszą wiedzę która może okazać się a raczej okażę się kluczowa dla mojej strony. Pozdrawiam!

Podaję adres strony to przynajmniej będziecie wiedzieli o jaki skrypt się rozchodzi (w stopce adres do projektu) www.cbxleague.cba.pl

Pozdrawiam!