Witam!
Zajmuję się grafiką! Mam nadzieję, że dobry dział, jeśli zły proszę o przeniesienie.
Poszukuję teamu, który tworzy darmowy skrypt forum.
Brzmi dziwnie?
Od miesiąca otwieram nowy portal+forum. Domena stoi pusta, a XAMPP przeżył oblężenie co raz to różniejszych skryptów. Niestety, nie wiem jak to się dzieje, ale każda darmowa paczka ma jakieś wady. Między innymi:
- Waga.
- Brak optymalizacji.
- Brak wsparcia dla użytkowników.
- Marny kontakt (strona główna - najnowsza wersja 2.1.2!, tymczasem na github powstaje wersja 2.2.3, która jak się okazuje ma nowy kod i kodowanie skórki będziesz musiał rozpocząć od zera)
- Śmietnisko w kodzie.
- Stare standardy.
Aj, mógłbym tak wymieniać cały czas. Brakuje tutaj świeżego, lekkiego skryptu, napisanego od zera. Nie każdego stać na IP.Board, zwłaszcza jeśli forum ma utrzymywać max 30 aktywnych użytkowników. Strata pieniędzy. Bankructwo. Bosz.
Nie jestem grafikiem z zawodu, nawet nie uczę się w tym kierunku. Po prostu potrafię tworzyć strony na własne potrzeby. Jeśli jest tu jakiś team, a może ktoś zbiera team? Zaprojektuję i zakoduję skórkę dla skryptu forum jak i na stronę główną skryptu.
Umiejętności:
HTML *****
CSS *****
jQuery **
Nowoczesny layout.
Oczekuję:
Dostępu do bety, abym mógł wraz z rozwojem skryptu aktualizować go na swojej stronie. Osób które rozwijają projekt, nie opierdzielają się. Oczywiście projekt Open-Source. Darmowy design do darmowego skryptu.
Czekam na wiadomość! Cholernie mi zależy, chcę ruszyć ze stroną jak najszybciej.
Pozdrawiam, Mateusz.
~John-Johnson