Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]Błąd page class by nospor
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
armind
mam tu taki problem ponieważ mam page class stonicjonowanie w newsach oraz w innym miejscu jak w newsach dam na page 2 to gdzie indziej jak wejde to mam tez 2 podstrone

czyli reasumujac mam tutaj:

cos.php stonicjonowanie
cos2.php stonicjonowanie

i jak przejde w cos.php i dam na page 2 to w cos2.php tez mam page 2 cos w sesjach jest nie tak...
timon27
Po pierwsze napisz po polsku o ci ci chodzi bo bez interpunkcji i z literówkami to trudno cie zrozumieć.
armind
chodzi o sesje w nospor page class - chodzi o to mam system newsów oraz cos tam jeszcze jak w newsach ustawie strone 2 to w cos tam jest od razu strona 2
timon27
Zwróciłem ci uwagę że nie używasz interpunkcji bo twoje wypowiedzi są nie zrozumiałe.
Odpowiadasz mi znowu jednym ciągiem wyrazów bez kropek przecinków i wielkich liter.
To już nie jest olewanie. To po prostu chamstwo.
mieszkos
ja skumałem, chodzi mu o to, że ma:

np. index.php, w którym ma stronnicowanie oraz podstrona.php, w której również ma stronnicowanie i teraz jak ustawi sobie index.php?page=2 to w podstrona.php ustawia mu się również od razu na page=2

tak to zrozumiałem, niestety nie używam tej klasy więc wiecej się wypowiedzieć nie mogę
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.