Witam,
zlecę wykonanie skryptu, strony internetowej o podobnej charakterystyce jak demotywatory, kwejk itp.
Nie interesują mnie gotowe, dziurawe skrypty, które można kupić na allegro za 50 zł i proszę o oferty od doświadczonych osób a nie od amatorów.
Skrypt, strona chciałbym żeby miała funkcjonalność podobną do wyżej wymienionych z dużym naciskiem na ochronę danych osobowych, bazy danych itp.
Wygodnym dla mnie rozwiązaniem byłoby możliwość prostego zarządzania treścią na stronach z punktu administratora. Jak dotychczas pracowałem przy różnych serwisach z rozwiązaniem wordpress'a, wydaję mi się być dobrym narzędziem.
Z podstawowych rzeczy które wymagam żeby strona, skrypt zawierał tj.:
- możliwość dodawania zdjęć (memów) obrazkowych, video (youtube itp. ), tekstów, gifów. Do obrazków w alternatywie tekst na 1 linii oraz na 2, na obrazku lub pod;
- podpis logo, znakiem wodnym wygenerowanego obrazka;
- możliwość podania źródła;
- zmiana czcionki oraz jej koloru;
- podgląd tworzonego obrazka "na żywo";
- opcja "dla dorosłych" dla zarejestrowanych użytkowników;
- komentarze, możliwość odpowiedzi na komentarze oraz ich ocenianie;
- ocenianie grafik, memów, zabezpieczenie przed ponownym głosowaniem;
- możliwość logowania przez facebooka, udostępniania oraz lajkowania (również inne serwisy społecznościowe);
- weryfikacja rejestracji e-mail, zabezpieczenie captcha przy rejestracji itp.;
- opcje na dodanie banerów reklamowych, boxów itp.;
- zarządzanie materiałami, usuwania, przenoszenie, banowanie itp.
- dodawanie stron, wpisów;
- licznik, statystyki;
- możliwość zmiany z panela administracyjnego różnych cech strony np. ilość wyświetlanych postów na stronie głównej itp. itd.
To tylko podstawowe z rzeczy jakie w tym momencie przychodzą mi do głowy. Myślę, że profesjonalista na pewno wyczuje moje intencje i wie czego dokładnie oczekuje.
Szczególny nacisk kładę tak jak wspomniałem na początku na BEZPIECZEŃSTWO.
Proszę o oferty z Państwa strony.