<?php if (@$_POST['wyslane']) { ?> <font color="red"> <?php include 'db.php'; $tabela = 'uzytkownik'; login='$login' and haslo='$haslo' and status=0"); echo '<h3>Nie aktywowałeś jeszcze swojego konta. Aby to zrobić, wejdź w swoją skrzynkę odbiorczą, a następnie znajdź wiadmość z linkiem aktywacyjnym i aktywuj swoje konto</h3>'; } else { login='$login' and haslo='$haslo' and status=1"); $_SESSION["login"] = $informacja["login"]; $user = $_SESSION['login']; $data_log = $row['data']; if($data_log == $o){ } else { $pkt_roczne = $row['ilosc_pkt']; $pkt_czas = $row['ilosc_pkt']; $nowe_roczne = $pkt_roczne + $losowe; $nowe_czas = $pkt_czas + $losowe; } } else { } } ?> </font> <?php } else { } } else { } ?>
Jak już większość osób zdąrzyło załapać jest to skrypt logowania z dodawaniem punktów za każde logowanie, Wiem że nie jest zbyt piękny funkcjonalny ale nie jestem zawodowcem w programowaniu. Kiedyś się uczyłem potem przerwa po dwóch latach i teraz znów raczkuje i niestety odziwo mózg mi zardzewiał ponieważ skrypt działa loguje dodaje punkty itd. jest problem bo można się logować bez hasła pisałem już pare rzeczy żeby bez hasła mi się nie logował ale i tak loguje : / poprostu nie mam już na to siły będzie ktoś taki miły i pomoże

Z góry dzięki : ))
Ok już znalazłem rozwiązanie