Startup ma prawie gotowy prototyp, projekt na rynku wartym 30 mld zlotych rocznie.
Projekt to połączenie nowoczesnego systemu sprzedażowego, systemu lojalnościowego, gamifikacji.
Więcej szczegółów dla zainteresowanej osoby.
Wynagrodzenie: początkowo umowa notarialna z stopniowym przeniesieniem udziałów na wspólnika po spełnieniu milestones.
Wymagania:
- biegłość w temacie PHP5 (Zend > Magento), JS, CSS, Ajax+Jquery, MySQL
- konkretność i kontaktowość, ważna jest dla mnie chemia od 1 wejrzenia
- doświadczenie w budowie aplikacji np. rozszerzeń do Magento
- obycie w mobile (mile widziane)
- szerokie horyzonty
- zdyscyplinowanie czasowe
- motywacja do rozpoczęcia czegoś nowego i inspirującego - bardzo dobrze rokującego projektu z kategorii gamification + loyalty +e-commerce (przyklady www.bigdoor.com www.badgeville.com)
- możliwa praca zdalna dla zdyscyplinowanych (chociaż preferowany wspólnik najlepiej z Górnego Śląska)
UWAGA: wymagane jedynie wniesienie swojego know-how, kapitał, klienci, działania sprzedażowe i marketingowe są po naszej stronie
Projekt jest tematem bardzo rozwojowym, w przypadku podjęcia współpracy - możliwość uczestniczenia
jako wspólnik techniczny w 3 innych projektach.
Zainteresowany ? Proszę o kontakt na email:
Z góry dziękuję za CV i listy motywacyjne

Interesują mnie konkretne przykłady udanych tematów i realizacji.
----------------------------------------------------------------------------
Chciałem dodać, że za podobne rozwiązanie firma Bunchball.com życzy sobie
30 tys $ rocznej opłaty za 1 klienta.......
Mam nadzieje, że ta cyfra daje nam obraz możliwych profitów

Przy okazji ostatnie info:
http://firma.pb.pl/3042385,71313,grywaliza...awa-i-lojalnosc
http://grywalizacja24.pl/
Polski firma dostała 800tys zl z inkubatora na rozwój tematu Enterprise Gamification.
Spółka Enterprise Gamification w listopadzie 2012 r. uruchomiła portal o grywalizacji biznesowej (grywalizacja24.pl). Jej działalnością zainteresował się już Bełchatowsko- -Kleszczowski Park Przemysłowo-Technologiczny i w ?grywalizacyjny projekt? zainwestował 800 tys. zł. Wokół firmy pojawili się też prywatni inwestorzy. Wszyscy liczą na to, że mechanizm grywalizacji również w Polsce szybko wypłynie na powierzchnię i przykuje uwagę przedsiębiorców. W USA cały czas powstają firmy koncentrujące swoją działalność właśnie wokół ?motywatorów wyjętych wprost z gry?. Tym bardziej że można je zastosować nie tylko wobec pracowników. Sprawdzają się również jako narzędzie marketingowe, poprawiają też relację z kontrahentami.
Jeszcze raz zapraszam do kontaktu - szukam kogoś rozgarniętego