Witam, poszukuję rozgarniętego "technicznego" do pracy przy startupie.

Startup ma prawie gotowy prototyp, projekt na rynku wartym 30 mld zlotych rocznie.
Projekt to połączenie nowoczesnego systemu sprzedażowego, systemu lojalnościowego, gamifikacji.
Więcej szczegółów dla zainteresowanej osoby.

Wynagrodzenie: początkowo umowa notarialna z stopniowym przeniesieniem udziałów na wspólnika po spełnieniu milestones.

Wymagania:
- biegłość w temacie PHP5 (Zend > Magento), JS, CSS, Ajax+Jquery, MySQL
- konkretność i kontaktowość, ważna jest dla mnie chemia od 1 wejrzenia
- doświadczenie w budowie aplikacji np. rozszerzeń do Magento
- obycie w mobile (mile widziane)
- szerokie horyzonty
- zdyscyplinowanie czasowe
- motywacja do rozpoczęcia czegoś nowego i inspirującego - bardzo dobrze rokującego projektu z kategorii gamification + loyalty +e-commerce (przyklady www.bigdoor.com www.badgeville.com)
- możliwa praca zdalna dla zdyscyplinowanych (chociaż preferowany wspólnik najlepiej z Górnego Śląska)

UWAGA: wymagane jedynie wniesienie swojego know-how, kapitał, klienci, działania sprzedażowe i marketingowe są po naszej stronie

Projekt jest tematem bardzo rozwojowym, w przypadku podjęcia współpracy - możliwość uczestniczenia
jako wspólnik techniczny w 3 innych projektach.

Zainteresowany ? Proszę o kontakt na email:
Z góry dziękuję za CV i listy motywacyjne smile.gif niestety nie mam na nie czasu.
Interesują mnie konkretne przykłady udanych tematów i realizacji.

----------------------------------------------------------------------------
Chciałem dodać, że za podobne rozwiązanie firma Bunchball.com życzy sobie
30 tys $ rocznej opłaty za 1 klienta.......

Mam nadzieje, że ta cyfra daje nam obraz możliwych profitów specool.gif

Przy okazji ostatnie info:

http://firma.pb.pl/3042385,71313,grywaliza...awa-i-lojalnosc
http://grywalizacja24.pl/

Polski firma dostała 800tys zl z inkubatora na rozwój tematu Enterprise Gamification.

Spółka Enterprise Gamification w listopadzie 2012 r. uruchomiła portal o grywalizacji biznesowej (grywalizacja24.pl). Jej działalnością zainteresował się już Bełchatowsko- -Kleszczowski Park Przemysłowo-Technologiczny i w ?grywalizacyjny projekt? zainwestował 800 tys. zł. Wokół firmy pojawili się też prywatni inwestorzy. Wszyscy liczą na to, że mechanizm grywalizacji również w Polsce szybko wypłynie na powierzchnię i przykuje uwagę przedsiębiorców. W USA cały czas powstają firmy koncentrujące swoją działalność właśnie wokół ?motywatorów wyjętych wprost z gry?. Tym bardziej że można je zastosować nie tylko wobec pracowników. Sprawdzają się również jako narzędzie marketingowe, poprawiają też relację z kontrahentami.

Jeszcze raz zapraszam do kontaktu - szukam kogoś rozgarniętego