Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poszukiwany moderator/moderatorka.
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
VeParadox
Forum: pomyslnastrone.pl
Obowiązki: Moderowanie forum w zakresie restrykcji regulaminu. Czynny udział w szeroko pojętym życiu forum (dział Administracyjny).
Wynagrodzenie: Liczę na wolontariat połączony z pasją, alternatywnie mogę zaproponować jakiś banerek lub link. W dalszej perspektywie jest opcja dodatkowej pracy na forum za konkretne pln.
Proszę o konkretne propozycje, bez zbędnych komentarzy.
Pozdrawiam.
phpion
Przenoszę do "Poszukuję".
pyro
Ale w takim razie do nazwy tematu należy dodać tag "[wolontariat]".
VeParadox
Cytat(pyro @ 16.03.2013, 22:22:30 ) *
Ale w takim razie do nazwy tematu należy dodać tag "[wolontariat]".

Cytat(VeParadox @ 16.03.2013, 20:28:03 ) *
Wynagrodzenie: Liczę na wolontariat połączony z pasją, alternatywnie mogę zaproponować jakiś banerek lub link. W dalszej perspektywie jest opcja dodatkowej pracy na forum za konkretne pln.
Proszę o konkretne propozycje, bez zbędnych komentarzy.
Pozdrawiam.

Bardzo proszę bez zbędnych komentarzy, zależy mi na kimś wyjątkowym, niekoniecznie obytym z tematem, mającym nietuzinkowe pomysły, ważna jest osobowość. Gwarantuje zabijanie nudy na 100% smile.gif Jeśli reflektujesz na propozycje, lub masz pytania dotyczące tematu to napisz, jeśli nie to - nie pisz.

Odświeżam temat. Cały czas nabór jest aktualny.
devwebtel
Jestem chętny.
Mam konto na tym twoim forum (nowo założone - ten sam nick) i wprawę w moderowaniu.
Sprawia mi to przyjemność.
Lubię szukać spamu i wykroczeń, usuwać je, i warnować, czy banować smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.