Witam, mam problem z ułożeniem tekstu tak żeby był równo pod belką

chodzi o to, żeby tekst o treningach był wyjustowany i zaczynał się równo z belką Treningi, tak jak jest wyżej z zawodnikami.

Wycinek html

Kod
       <div id="zawodtrening">
            <ul style="list-style: none; margin-left: 10px;">
            <li style="color: #0072a8; font-weight: 900; font-size: x-small; margin-top: 30px;">Zawodnicy z licencją</li>
            <li style="color: #9e9e9e; font-size: x-small;">Kamil Łodożyński ur. 26.02.2001r.</li>
            <li style="color: #9e9e9e; font-size: x-small;">Kacper Orzeszek ur. 20.07.2000r.</li>
            <li style="color: #9e9e9e; font-size: x-small;">Paweł Tyburski ur. 11.03.2002r.</li>
            <li style="color: #9e9e9e; font-size: x-small;">Paweł Wielemborek ur. 09.02.1999r. </li>
            <li style="color: #9e9e9e; font-size: x-small;">Karol Żupiński ur. 03.06.2002r.</li>
            <li style="color: #0072a8; font-weight: 900; font-size: x-small;">więcej...</li>
            </ul>
            <ul style="list-style: none; margin-left: 10px;">
            <li style="color: #0072a8; font-weight: 900; font-size: x-small;">Adepci</li>
            <li style="color: #9e9e9e; font-size: x-small;">Mateusz Łopuski ur. 15.05.2007r.</li>
            <li style="color: #9e9e9e; font-size: x-small;">Dominik Narloch ur. 06.05.2000r.</li>
            <li style="color: #9e9e9e; font-size: x-small;">Cyprian Olszewski ur. 25.08.2005r.</li>
            <li style="color: #9e9e9e; font-size: x-small;">Bartosz Tyburski ur. 28.05.2005r.</li>
            <li style="color: #0072a8; font-weight: 900; font-size: x-small;">więcej...</li>
            </ul>
        <div id="treningimenu">
Trening sportowy to wieloletni, specjalnie zorganizowany proces pedagogiczny, w ramach którego zawodnik uczy się techniki i taktyki swojej dyscypliny i doskonali je
więcej...
        </div>
        </div>

CSS
Kod
#zawodtrening {
    float: right;
    background-image: url(../images/zawodnicy.jpg);
    background-repeat: no-repeat;
    background-position: right top;
    width: 230px;
    text-align: left;
}
#treningimenu {
    background-image: url(../images/treningi.jpg);
    background-repeat: no-repeat;
    background-position: right top;
    color: #809ca0;
    padding-top: 30px;
    margin-left: 20px;
    width: 230px;
    font-size: x-small;
    text-align: justify;
}

próbowałem wszystkiego co mi przyszło na myśl ale nic nie pomogło. Gdzie jest błąd, albo gdzie powinienem coś wrzucić?

P.S. tak tak, wiem że mega namieszane ale na razie wojuje z tym żeby wszystko wyglądało tak jak powinno, a później zoptymalizuję smile.gif

p.s. rozwiązałem zagadkę, zabrakło margin 0 i padding 0 przy ul, poza tym zmieniłem belki na normalny tekst