Cytat(in5ane @ 9.07.2013, 12:04:26 )

A co do forum, hmmm... Szczerze trefny pomysł na stronę (forum w tym wypadku). Kto będzie publicznie rozmawiał o pomysłach na stronę? Chyba każdy mając pomysł i będąc go pewny, wyłoży kasę (o ile ją ma) i zrealizuje go, ewentualnie będzie usilnie szukał inwestora. Nie chcę Cię zniechęcać, ale no szkoda Twojego czasu. Lepiej poświęciłbyś go np. na stanie się dobrym webmasterem czy pozycjonerem (z czego z czasem możesz trzepać kasiorę).
THX za opinie, zostanę jednak przy forum, współgra z moją chęcią bycia lepszym webmasterem i pozycjonerem.
A co do samej idei forum to musisz sobie uświadomić, że to co w twojej głowie się zrodzi i pobłyskuje zajebistością (pomysl na strone), nie zawsze takowe jest w realnym świecie. Do takiej oceny, powiedzmy "zaplecza pomysłu" służy forum. Czasem okazuje się że są przeszkody których pomysłodawca nie przewidział, a czasem z luźnej dyskusji, wspólnymi siłami udaje się coś fajnego wymyślić, komuś podpowiedzieć lepsze rozwiązanie itd. Tak żebyś lepiej zrozumiał; warto zapoznać się z Meritum PNS.
Cytat(nospor @ 9.07.2013, 12:11:44 )

ps: ja tam w ofercie Paradoxa nie widzialem nigdzie wciskania kitu. Od razu napisal co i jak, co oferuje, czego oczekuje. Gdzie tu kit?
Jedyny bezsens jaki zrobił to kłócil sie o tag [wolontariat] uwazajac ze to nie wolontaria - tylko to bylo dziwne. Cala reszta byla napisana od poczatku.
Powiedzmy że kłótnia o wolontariat była lepszym rozwiązaniem co do dyskusji i popularności tematu, a niżeli żadnej odp. by miało nie byc