Jak w temacie, szukam stażu jako początkujący programista php, gdzie mógłbym sprawdzić i poszerzyć swoje umiejętności.

Niestety nie mam żadnego konkretnego doświadczenia, dlatego tak naprawdę ciężko mi dokładnie określić na jakim poziomie są moje umiejętności. To co mogę zaprezentować to np. strona którą zrobiłem ucząc się:
Click
(panel admina dla zainteresowanych)
Wizualnie strona nie zachwyca, ale tworząc ją bardziej zależało mi na nauce php oraz frameworka niż na wyglądzie. Strona działa na frameworku Symfony2, zarówno kod php jak i html/css jest mojego autorstwa. Z gotowych rzeczy które zaimplementowałem to slider oraz bundle bbcode.

Umiejętności jakie posiadam:
- guru php na pewno nie jestem, ale korzystając z dokumentacji i google radze sobie całkiem nieźle,
- symfony2 - powyższa strona była moim pierwszym doświadczeniem z frameworkami i tak jak z php, korzystając z dokumentacji i google myślę że jestem w stanie sobie poradzić z większością problemów,
- html/css - podstawy pozwalające na zakodowanie prostego layoutu
- javascript - podstawy
- java - podstawy
- MySQL - korzystałem z phpMyAdmin tworząc bazy i tabele, z poziomu kodu bez problemu jestem w stanie wyszukiwać/edytować/dodawać/usuwać dane według wybranych kryteriów,
- Linux - potrafię posługiwać się nim konsolowo, instalacja i konfiguracja programów oraz usług, np. Apache2, php, MySQL itp. Podstawowa administracja.
- j.angielski - na poziomie dobrym, uczyłem się go około 8 lat zarówno w szkole jak i prywatnie, jestem w stanie bez problemu czytać dokumentację czy też tutoriale/rozwiązania,
- tytuł inżyniera(informatyka stosowana) jest.

Szukam płatnego(abym mógł się chociaż częściowo utrzymać w danym mieście) stażu w której mógłbym przede wszystkim poszerzyć swoją wiedzę/umiejętności, zdobyć doświadczenie, a także jeśli się sprawdzę zdobyć stałą pracę.

Jeśli znajdzie się ktoś zainteresowany moją osobą proszę o kontakt pod: szyker@gmail.com Pod tym adresem odpowiem także na wszelkie pytania etc. Proszę nie zadawać pytań w temacie.