Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Portal z video chat'em
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
kapi1008
Witam. Na pewno znacie takie strony gdzie ludzie rozbierają się przed kamerkami internetowymi i transmisję można oglądać live. Czy jest na tym forum osoba która była by wstanie coś takie stworzyćquestionmark.gif Jeżeli tak to interesowała by mnie cena i orientacyjny czas realizacji takiego projektu.
pyro
Cześć.

1. Nie ten dział.
2. Za mało szczegółów. Ja mogę taki zrobić, przedział cenowy: 5000 - 30 000 PLN, czasowy: miesiąc - kilka miesięcy. Wypadałoby napisać co ma zawierać albo jak chcesz kopię jakiegoś konkretnego to przynajmniej niehiperłączowy link.
memory
taki jak show .. pl ?
Mackos
Cena z reguły za takie coś to 15 000zł + koszty serwerów do streamingu i na serwis.
Wykonanie jest zależne od firmy ale nie licz na mniej niż 3 miesiące.

EWENTUALNIE - zaczęły się wakacje - gimbaza Ci zrobi za 100zł biggrin.gif z tym że nie będzie streamingu a jedynie gify.
kapi1008
Powiedzmy że ma być to kopia showup(kropka)tv tylko inna tematyka. Chodzi o portal który będzie dział identycznie. Nieskomplikowana strona z profilem użytkownika, głosowanie za żetony, itp.
!*!
Cytat
Chodzi o portal który będzie dział identycznie. Nieskomplikowana strona z profilem użytkownika, głosowanie za żetony, itp.

To może inaczej. Jaki budżet?
teutates
Część

Wykonuje takie serwisy. Mam za sobą już dwa. Koszty są w zależności od projektu (najpierw tworzony jest szczegółowy projekt aby potem dac wycenę co do grosza). Proszę o kontakt na pw.
kapi1008
Cytat(!*! @ 3.07.2013, 13:44:59 ) *
To może inaczej. Jaki budżet?

O koszta się nie martwcie. Chodzi mi o przybliżony koszt takowej strony. Powiedzmy +/- 2000 zł. Kto za ile i w jakim czasie był by w stanie stworzyć coś takiego. Co do szczegółów to już na sam koniec jak kogoś znajdę.

Samą stronę w PHP jestem w stanie sam zrobić bez problemu jednak nie mam zielonego pojęcia o flash'u, dlatego piszę do was.

Ja pytam na prawdę poważnie.
pyro
2000 czy 20 000 ? Jeżeli potrzebujesz samego playera to istnieją już takie, komercyjne rozwiązania. Wystarczy pogooglać (po angielsku). Za cały taki portal za +/- 2000 nie masz co liczyć.
koreja
@pyro
@kapi1008 chodziło chyba o cenę przybliżoną do 2000, przynajmniej ja to rozumiem. Czyli szacujesz na 9000 lub 11000 to piszesz około 10000. No chyba, że to ja się mylę wink.gif
teutates
Jeśli jesteś zainteresowany kupieniem takiego systemu to możesz mi wysłać pw. Nie rozumiem z czym zwlekać. Chyba że faktycznie sądzisz że to 2000PLN...
!*!
Cytat
O koszta się nie martwcie. Chodzi mi o przybliżony koszt takowej strony. Powiedzmy +/- 2000 zł. Kto za ile i w jakim czasie był by w stanie stworzyć coś takiego. Co do szczegółów to już na sam koniec jak kogoś znajdę.
Samą stronę w PHP jestem w stanie sam zrobić bez problemu jednak nie mam zielonego pojęcia o flash'u, dlatego piszę do was.

To trochę pachnie wyceną zlecenia, które ktoś zlecił.

2000zł może Pan odjąć od kwoty jaką wysłałem na PW i dokładnie tyle będzie wart sam moduł komunikacji np. we flashu bez całej otoczki serwisu. Czas wykonania od 2 to 3 miesięcy, w zależności od ustaleń.
kapi1008
@teutates
Proszę zwolnić trochę miejsca w skrzynce odbiorczej. snitch.gif

Temat można zamknąć. Wszystkim dziękuję.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.