Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak zmienic polozenie reklam?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Neeew
cba.pl dodaje reklamy do darmowych stron, mi to nie przeszkadza ale te reklamy sa na górze. moge je jakos przeniesc w dowolne miejsce? np wyznaczyłbym że na danym miejscu strony sa reklamy...
lobopol
nie
Neeew
takie pytanie zadalem poniewaz widzialem na zagranicznej stronie www.tibiame4all.com

w skrypcie cos takiego

1. <script type="text/javascript"><!--
  2. google_ad_client = "ca-pub-3851618984264231";
  3. // TibiaME4All.com 2
  4. google_ad_slot = "9932694736";
  5. google_ad_width = 160;
  6. google_ad_height = 600;
  7. //-->
  8. </script>
  9. <script type="text/javascript"
  10. src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
  11. </script>

to cos jest w paru miejscu w skrypcie i w paru miejscach na stronie widac reklame... wie ktos jak cos takiego zrobic? jak pobralem moja strone na cba.pl to dodaja mi reklame pod </title> i sie konczy pod </head>.
!*!
Usuwanie reklam jest nielegalne i grozi banem.
Neeew
Cytat(!*! @ 9.07.2013, 17:21:37 ) *
Usuwanie reklam jest nielegalne i grozi banem.

jestem tego świadom, - usuwają konto.

ale mi chodzi o to żeby umieścić reklame w dowolnym miejscu (pewnie zrozumiałeś że chce sobie po za ekran) ale nie o to chodzi mi... bardziej tak jak na tym http://www.tibiame4all.com bo jest tam: jest kawałek strony niżej reklama (w dowolnym miejscu) i pod reklama znów strona a ja chce tak samo. bo jak jest reklama na samej górze a niżej strona to psuje wygląd strony.
Evinek
Bo oni sami dodali reklamę aby zarabiać, a twój hosting dodaje automatycznie reklamę w danym miejscu aby on zarabiał.
Najlepiej skontaktuj się z administracją hostingu i zapytaj się ich. Ale prawdopodobnie nie da rady tego zrobić.
Neeew
właśnie chciałem się skontaktować już jakiś czas temu co do tego problemu ale nie ma na stronie żadnej opcji kontaktu (lub nie znalazłem)
...
ma ktoś może email do twórców cba.pl ?

edit:
**
Cytat(!*! @ 9.07.2013, 18:45:18 ) *

**
przeczytałem, czyli kolejny temat do zamknięcia?.
##
i tak prosił bym jak ktoś ma o email.
Evinek
http://cba.pl/forum/viewtopic.php?f=19&t=7218

2. Chciałbym się skontaktować z adminem, jak mogę to zrobić?
- Z adminem można skontaktować sie za pomocą forum. Na forum jest kilka osób które mają bezpośredni kontakt z adminem, jeżeli użytkownicy nie będą mogli Ci pomóc, a potrzebna będzie pomoc admina, na pewno zostanie powiadomiony, bądź sam zobaczy wątek.

10. Nie podoba mi się reklama, czy mogę jakoś zmienić jej położenie?
- A nam się nie podoba, że trzeba płacić za serwer co miesiąc. Reklama jest na górze celowo i nie ma możliwości indywidualnych ustawień.

Jeśli im się nie podoba płacenie to po co mają hosting? Phi.
Neeew
@"Evinek" pomógł, temat można zamknąć.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.