Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Narzędzie task list z timerem
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
webmaniak
Witam,
jak w temacie, poszukuję narzędzia typu task list, czy to-do-list ale z timerem. W sieci jest pełno takich narzędzi ale mnie interesuje tylko desktopowy program, tak jak wspomniałem z timerem. Szukam już chwilę i nie mogę nic znaleźć ;/ Znacie coś takiego? To nie musi być osobna aplikacja, może to być jakiś pakiet aplikacji/gadżetów - cokolwiek co spełni to zadanie które napisałem.
nospor
Jeszcze byloby milo jakbys napisal o jakim systemie mowisz.

Ja chetnie sie dowiem czy jest cos fajnego na linuxa a konkretnie kubuntu. Uczciwie mowie ze nie szukalem, ale pytam bo akurat temat sie pojawil smile.gif
webmaniak
Tak, sorki, chodzi mi o windows 8, więc windows 7 jeśli będzie pod windows 7 to będzie ok. Pobrałem jakiś program ale niestety nawet się nie odpala ;/ Online takich narzędzi jest mnóstwo ale chciałbym desktop. Znalazłem parę ale płatne, a mnie free interesuje smile.gif
Edit:
A może znacie jakiś fajny timer - sam timer?

znalazłem:
http://www.nchsoftware.com/timesheet/index.html
tylko nie wiem po co tam pole rate smile.gif, będę szukał nadal, ale wygląda że jest to aplikacja która ma to co potrzebuje, wygląda nawet że darmowa smile.gif
Niestety, z tego co widzę nie ma wersji dla linuxa sad.gif
mar1aczi
Pod linuksa (jak i pod windows z XAMPem:) ) może taskfreak http://www.taskfreak.com/. Prosty, ma obsługę pluginów.
webmaniak
Nie jestem przekonany do tego typu narzędzi. Powodów jest dwa:
1. Po prostu można zapomnieć wyłączyć taki timer. Mają timer jako desktopowa aplikacja, na pulpicie nie da się zapomnieć smile.gif dlatego takiego narzędzia poszukuję.
2. Nie widzę tu przewagi takiego narzędzia postawionego na domowym serwerze w stosunku do narzędzia tego typu online.
Sukces biggrin.gif
Udało mi się znaleźć to czego szukałem: google desktop i dodatek: Task List and Time Timer. Będę go miał zawsze na wierzchu, więc nie ma mowy o nie wyłączeniu smile.gif O takie dokładnie narzędzie mi chodziło.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.