Kod
inf1, info2, info4,
Niestety otrzymuje
Kod
info1,, info2,, info4,
Kod:
<?php class strona { public $tab; function __construct() { $this->zaladujPlik(); $this->dodajDoTablicy();} $this->wyswietlPlik(); } // Załadowania zawartosci pliku function zaladujPlik() { $DOCUMENT_ROOT = $_SERVER['DOCUMENT_ROOT']; //$temp = fgets($wp); // array_push($this->tab,$temp ); } } // Wyswietlenie filmow function wyswietlPlik() { foreach ($this->tab as $temp) { } } // Zapisanie calej tablicy do pliku function zapiszPlik(){ $DOCUMENT_ROOT = $_SERVER['DOCUMENT_ROOT']; foreach ($this->tab as $temp) { } } //dodanie do tablicy filmu function dodajDoTablicy(){ $dodaj = $_POST['panel']; $gatunek = $_POST['gatunek']; $sum = $dodaj." "."<div class=gatunek>".$gatunek."</div>"; $this->zapiszPlik(); } } ; ?>
Działanie tego skryptu polega na wczytaniu do tablicy interesujących mnie danych następnie dodanie jakiegoś i zapisanie całej tablicy do pliku. Niestety wstawia mi podówjny przecinek i nie mam pojęcia dlaczego.
Z tego co zrozumiałem funkcja
Wczytuje do przecinka pomijając go więc muszę przy zapisie ten przecinek dodawać, dobrze to rozumiem ?