Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: MySQL maxDB (SAPDB)
Forum PHP.pl > Forum > Bazy danych
rachwal
Ktos kiedy probowal sie tym bawic w php ?
Potrzebuje pilnie jakichkolwiek wskazowek, cos czuje ze jest to prostrze niz mi sie wydaje ale oczekuje potwierdzenia smile.gif

thnx!
spenalzo
Może google ?
http://www.google.pl/search?q=maxDB+php+code
rachwal
Cytat(spenalzo @ 2004-10-21 15:20:29)

Dzieki, moze ciasteczko ?

To po co jest forum skoro wszystko mozna znalezc na google ?!
Na 90% postow na tym forum mozna odpowiedziec w ten sposob.

EOT
kszychu
Napisałeś pierwszego posta o 9:09. Do godziny 15:20, kiedy to spenalzo poradził byś poszukał też w innych miejscach, NIKT na niego nie odpowiedział. Później też nie nastąpiła lawina listów....
Nie wiem jak dla Ciebie, ale dla mnie to oznacza, że raczej nikt z czytających nie miał z tą technologią styczności stąd rada, byś pogooglał trochę w poszukiwaniu informacji.

Cytat
To po co jest forum skoro wszystko mozna znalezc na google ?!
Na 90% postow na tym forum mozna odpowiedziec w ten sposob.

Powiem więcej: na 99% problemów tutaj opisywanych odpowiedź znajduje się w manualu! Nie zawsze jednak radzimy sobie ze wszystkim sami. I po to właśnie to forum.
mhs
Cytat(kszychu @ 2004-10-22 08:59:34)
Nie wiem jak dla Ciebie, ale dla mnie to oznacza, że raczej nikt z czytających nie miał z tą technologią styczności stąd rada, byś pogooglał trochę w poszukiwaniu informacji.

swoja droga to szkoda, ze nikt nie moze powiedziec cos o tej technologi, podzielic sie doswiadczeniamy... chyba faktycznie bedzie trzeba poszukac po googlach i jakis artykulach...
rachwal
Cytat(kszychu @ 2004-10-22 07:59:34)
Napisałeś pierwszego posta o 9:09. Do godziny 15:20, kiedy to spenalzo poradził byś poszukał też w innych miejscach, NIKT na niego nie odpowiedział. Później też nie nastąpiła lawina listów....

Przepraszam jesli Cie urazilem, ale uwierz mi, ze wiem jak sie uzywa Google.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.