Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szukamy beta testerów do pierwszego na świecie pilotażu programu lojalnościowego dla programistów
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
OneStep
Organizacja zrzeszająca programistów wraz z firmą OneStep Software, tworzą pilotażowy program lojalnościowy dla przyszłych oraz obecnych członków organizacji. Chcemy poznać Państwa upodobania i potrzeby, by prowadzić efektywną współpracę. Aby tego dokonać, potrzebujemy wsparcia ekspertów, którzy staną się naszymi beta testerami.

Korzyści wynikające z udziału w programie to:
? niepowtarzalna szansa stania się współtwórcą pierwszego w Polsce programu lojalnościowego dla programistów,
? możliwość nawiązania nowych kontaktów i współpracy z osobami z branży,
? atrakcyjne nagrody o wartości nawet kilku tysięcy złotych,
? dobra zabawa.

Za przystąpienie do projektu każda osoba otrzyma wymienialny na nagrody pakiet startowy w wysokości 2 000 punktów.

Aby dołączyć do programu, wystarczy wypełnić formularz zgłoszeniowy znajdujący się pod widniejącym poniżej linkiem:
https://docs.google.com/forms/d/1FlLxYXjZ1M...PQ6FTU/viewform

Liczba miejsc ograniczona. Na zgłoszenia czekamy do 23.08. do godziny 12:00.
O udziale w programie decyduje kolejność zgłoszeń. Wybranych beta testerów poinformujemy drogą mailową.

Zachęcamy do aktywnego udziału w programie.

Serdecznie pozdrawiamy i czekamy na zgłoszenia!
Zespół koordynujący program lojalnościowy.
!*!
Gdzie jest jakiś regulamin i po co komu moje dane osobowe? Jak są one zarządzane? Nie przekonuje mnie określenie "Organizacja zrzeszająca programistów", bo brzmi "My Ci powiemy kto jest dobry, a kto nie".

Jaki cel ma ten serwis mieć? Serwis ogłoszeń z programistami? Weryfikacja umiejętności?
GOGOKOM
Myślę że łamanie polskiego prawa na tym forum nie jest powszechnie tolerowanie dla tego proszę @OneStep o uzupełnienie danych o sobie wymaganych przez ustawę o ochronie danych osobowych i ustawie o usługach świadczonych drogą elektroniczną.
sowiq
Program lojalnościowy dla programistów? To coś jak karta na punkty w Tesco? smile.gif Tylko w Tesco jest jakiś regulamin, wiadomo ile potrzeba punktów, żeby dostać suszarkę itd. A tutaj ktoś chce mi dać magiczne 2000 punktów (o wartości może 50 zł, a może 0.2 gr - nie wiadomo) za moje dane osobowe, maila i uwagi nie wiadomo do czego smile.gif

Z takim profesjonalnym podejściem życzę dalszych sukcesów.

PS. Nie dziwię się, że tyle start-upów upada na samym początku wink.gif
Daiquiri
Po pierwsze ogłoszenie nie spełnia wymogów działu praca oferowana, w związku z czym przenoszę. Po drugie, dlaczego na stronie firmy OneStep Software nie ma ani słowa o tym projekcie?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.