No i u mnie u groy wyskakuje komunikat z zawartoscia alert...a powinien pokazywac sie div...
Nie wiem wlasnie jak u mnie to zrobic, bo ogolnie mam 3 div'y. i teraz w jednym inpucie daje przy onclick:
onclick="document.getElementById('player').style.display = this.checked ? 'block' : 'none'; document.getElementById('coach').style.display = this.checked ? 'none' : 'block'; document.getElementById('team').style.display = this.checked ? 'none' : 'block'; " "
w drugim
onclick="document.getElementById('coach').style.display = this.checked ? 'block' : 'none'; document.getElementById('player').style.display = this.checked ? 'none' : 'block'; document.getElementById('team').style.display = this.checked ? 'none' : 'block'; " "
w trzecim
onclick="document.getElementById('team').style.display = this.checked ? 'block' : 'none'; document.getElementById('coach').style.display = this.checked ? 'none' : 'block'; document.getElementById('player').style.display = this.checked ? 'none' : 'block'; " "
i wtedy dziala dobrze...ale pomyslalem ze przez funckje bedzie lepiej bo mniej kodu....jak to najlepiej zrobic?