Witam,
mam 10 lat doświadczenia (zaczynałem od cięcia plików PSD, poprzez modyfikacje systemów open source, tworzenie dedykowanych rozwiązań, a ostatnie dwa lata pracowałem głównie nad systemami wysokiej wydajności). Jestem odpowiedzialny i zawsze dotrzymuje wspólnie ustalonych terminów. Wysoka jakość kodu (Wzorce projektowe, co pozwala na późniejszą rozbudowę i ułatwia dokonywanie modyfikacji. Testy jednostkowe / funkcjonalne - jeśli jest możliwość i budżet). Wykorzystuję najlepsze możliwe wzorce pracy i narzędzia (system do zarządzania ticketami, kontrola wersji, ciągła integracja etc). Język angielski: pisanie / czytanie - biegle. Oferuję kompleksowe wykonanie całego projektu (front-end, back-end), oprócz stworzenia layoutu. Cena za godzinę pracy, to około 40 PLN brutto (do negocjacji - zależne od czasu trwania zlecenia). Najchętniej długotrwała współpraca. Interesuje mnie tylko praca zdalna. Jest możliwość cyklicznych spotkań w Warszawie, Łodzi, Poznaniu, Wrocławiu, Krakowie. Jest również możliwość współpracy w metodyce Agile (szczegóły również do negocjacji). Numer telefonu / CV / portfolio wyślę dla zainteresowanych podmiotów.
Kontakt: lukasz.freelancer@gmail.com lub poprzez wiadomość prywatną.
Pozdrawiam,
Łukasz