Jestem studentem 3 roku informatyki. Programowanie to moja pasja od młodości, więc chciałbym rozwijać się w tym kierunku. Chciałbym połączyć przyjemne z pożytecznym, stąd też to ogłoszenie

Oferuję wykonanie aplikacji różnego rodzaju w językach programowania:
> Java (także Android)
> C#
> C / C++
> Delphi
> Pascal
> Python (także Django)
> i inne...
Programy konsolowe, okienkowe, jak i strony internetowe (Python + Django). Pomogę w zaprojektowaniu diagramu UML i bazy danych a także innych rzeczach (najlepiej napisać

Cena ustalana indywidualnie, wszystko zależy od złożoności projektu jak i czasu jego wykonania.
Najlepiej kontaktować się ze mną poprzez email - brylcio16@gmail.com
Istnieje też możliwość kontaktu poprzez GG - 121841
Jeśli chodzi o pokazanie co do tej pory zrealizowałem, jestem w trakcie tworzenia portfolio - zaktualizuję wątek, gdy będzie gotowe. Mogę jedynie opisowo pokazać, co zrobiłem.
> Java/Android - na studiach korzystamy głównie z Javy, więc mówi to samo za siebie

> C# - od gry w kółko i krzyżyk, przez symulację odbijających się kulek, boty do gier przeglądarkowych, albumy zdjęć po keyloggery.
> C/C++ - również kółko i krzyżyk, kalkulator z GUI, boty do gier przeglądarkowych, proste konsolowe aplikacje zbierające dane
> Delphi - proste konsolowe aplikacje zbierające dane, jak i również okienkowe aplikacje
> Python/Ruby - programy na platformę spoj.pl
> Pascal - proste gimnazjalne/licealne zadania konsolowe
W celu zapewnienia klientowi komfortowej obsługi proszę przesłać specyfikację projektu, technologie w jakich ma być wykonana oraz orientacyjny czas przeznaczony na realizację aplikacji. Ja w ciągu kilku godzin od otrzymania zgłoszenia, prześlę informację zwrotną czy podejmę się zlecenia i szacunkową wycenę projektu.