Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolontariat]Poszukuję programisty do współpracy w zamian za udział.
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Exodus1
Witam.
Poszukuję programistów php,znających się na zarządzaniu serwerami,administracją,programowaniem php.
Buduję portal internetowy ogłoszeniowy sam skrypt który kupiłem jest dość rozbudowany.
Postanowiliśmy wprowadzić kilka zmian,aby pasował do tematyki portalu i posiadał kilka usprawnień.
W zespole są już 3 osoby. Ja jako inwestor,programista php,pozycjoner z dobrą marką.
Tematyka serwisu głównie rośliny,plantacje choinek,szkółki różnego rodzaju. Ja zajmuję się szkółkarstwem i prowadzę plantację choinek.

Wielu moich znajomych ktorzy posiadają szkółki,czy plantacje chętnie dołączy do takiego serwisu z własną ofertą.
Jestem z branży i nawet jak dzwonię do kogoś czy któryś z nowych klientów dzwoni do mnie to traktują mnie inaczej. Na pewno nie jak jakąś tandetną reklamę czy ofertę.

Serwis ma dawać np możliwość zlecania produkcji czy składania ofert zbiorowych producentom różnego rodzaju roślin i nie tylko.
Sam system działania serwisu jest już opracowany i może się nieco zmienić,gdyby miały dojść jakieś ciekawe funkcje.
Ogólnie szkieletowo zasada działania jak allegro.pl

Mile widziane osoby które będą kreatywne i same będą też wnosić swój wkład.
Ja jako inwestor zapewniam utrzymanie serwera,zlecam wykonanie grafiki do portalu,oraz inne wydatki.
Czego oczekuję ? 3 - 4 godziny czasu dziennie,oczywiście czym więcej tym lepiej.
Pomoc przy przerabianiu serwisu.
Administrowanie serwisem.

W zamian udzielam 15 % udziału w serwisie.

allegromultimen@o2.pl

Pozdrawiam.
aniolekx
to wolontariat czy udziały?

Te udziały będą uregulowane prawnie? Czy tylko umowa słowna?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.