Witam serdecznie,
Z góry dziękuje za wszelkie podpowiedzi.
Potrzebuje się dowiedzieć jak mogę przywrócic 2 bazy danych no nowy serwer.
Moja baza danych opierała sie na serwerze (przykład): db1.hosting.pl lecz niestety osoba która zajmowała się moją stroną nie zrobiła tego za co zostało mu zapłacone a wymaga od mnie jeszcze więcej pieniedzy. Gdyż wszytsko na tej stronie zrobił mój znajomy. Niestety ta osoba miała dostęp do bazy danych bo po otrzymaniu maila z groźbą o useniecie strony z internetu nie zdązyłem zmienić hasła do bazy danych.
I tak jak wspomniałem wyrzej wszytskie dane strony była zawarte na serwerze ( przykład db.1hosting.pl)
Firma hostingowa utowrzyła mi drugi serwer o nazwe ( przykład db3.hosting.pl)
Przed usunieciem z pierwszej bazy danych udało mi sie wyeksportować 2 pliki ( przypuszczam że to są 2 bazy danych).
Jeden o nazwie information_schema a drugi o nazwie użytkownika.
Ten o nazwie użytkownika wszedł bez problemu musiałem tylko zmienić nazwe użytkownika. wszytsko się zimportowało na nowy serwer bez problemu.
Natomiast drugi plik information_schema, z nim jest więcej problemu. Od początku wykakuje mi bład:
Zapytanie SQL:
--
-- Baza danych: `information_schema`
--
CREATE DATABASE `information_schema` DEFAULT CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_general_ci;
MySQL zwrócił komunikat: Dokumentacja
#1044 - Access denied for user 'm1_9c*****8'@'%' to database 'information_schema'
Z pomocą notepad ++ zmieniłem również nazwe użytkownika, i numer ip serwera.
Ale nadal wyskakuje ten bład.
Może mnie ktos poinstruowac jak wgrać te pliki żeby moja strona znów była online.
Dziękuje,
Pozdrawiam