Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Warszawa] [zdalna][Wolontariat] Szukamy programisty- wspólnika do startupu
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
wirtualnemapy
hej

szukamy Ciebie - programisty do startupu - kogoś ogarniętego w php, js, jeśli miałbyś doświadczenie w tworzeniu aplikacji na Androida to jeszcze lepiej! Projekt jest prosty - niemal rok temu odpaliliśmy portal, startup. Projekt działa i pozyskuje użytkowników, zyskał spore zainteresowanie, teraz kończymy funkcjonalność nową funkcjonalność, która pomoże nam się znakomicie wypromować. Chcemy się jednak rozwijać, dodawać nowe funkcje i usprawnienia. Brakuje nam wiedzy programistycznej żeby zrealizować świetne i dobrze przemyślane pomysły.

Szukamy osoby, która zostanie wspólnikiem i jednocześnie mózgiem technologicznym - na równych zasadach i partnersko. Zadanie nie jest niestety dla totalnego amatora, nawet jeśli miałby najlepsze chęci i wiele ambicji - portal został napisany na zaawansowanym skrypcie - oryginalny programista miał liczne problemy z jego dostosowaniem do wymagań biznesowych projektu.

Szukamy osoby odpowiedzialnej, terminowej, z dużą wiedzą programistyczną, która chce zaryzykować swój czas - oczywiście przedstawię projekt w największych detalach. Od razu zastrzegam - nie szukamy kogoś kogo zechcemy wyeksploatować, oferta jest poważna, projekt się sprawdza, proponujemy uczciwe warunki, które przyszłe zyski będą dzieliły stosownie do nakładu prac i zaangażowania. Praca oczywiście nie jest na 8 godzin dziennie - można ją łączyć z innymi. Zależało by nam jednak na pozyskaniu osoby, która będzie chciała rozwijać się z nami i zostanie w teamie na długo smile.gif

Odnośnie wymagań formalnych do dodania ogłoszenia:

Oferta - wspólnik - szukamy kogoś kto zechce zaryzykować i zostać wspólnikiem już działającego od roku startupu - z dużym potencjałem osiągnięcia zysku
Informacje o wynagrodzeniu - szukamy wspólnika, nie oferujemy wynagrodzenia, ale podział zysku, na równych i uczciwych zasadach
Dane Firmy - firma jest w fazie zawiązywania się, nie posiada jeszcze osobowości prawnej
Forma Kontaktu - mail

Proszę o kontakt

a.
sowiq
Wiem, że jest zakaz komentowania ogłoszeń w tym dziale, ale myślę (przynajmniej mam taką nadzieję), że odpowiedzi autora na moje pytania pozwolą rozwiać kilka niejasności.

Cytat(wirtualnemapy @ 9.10.2013, 12:23:29 ) *
Projekt jest prosty - niemal rok temu odpaliliśmy portal, startup. Projekt działa i pozyskuje użytkowników

Czy w takim razie coś stoi na przeszkodzie, żebyście podzielili się adresem do portalu?

portal został napisany na zaawansowanym skrypcie - oryginalny programista miał liczne problemy z jego dostosowaniem

Jak wyżej - czy coś stoi na przeszkodzie żebyście podali co to za skrypt/framework?

Dane Firmy - firma jest w fazie zawiązywania się, nie posiada jeszcze osobowości prawnej

To na jakiej zasadzie działał do tej pory startup?

Forma Kontaktu - mail

mail@mail.com? Bo mi się szklana kula popsuła...
wirtualnemapy
portal pod adresem wirtualnemapy.pl - skrypt phpfox.com mail: redakcja@wirtualnemapy.pl - wszelkie inne informacje, jeśli pozwolicie, będę przekazywał potencjalnie zainteresowanym. Tak jak podkreślam - szukamy wspólnika na normalnych i uczciwych zasadach.

nospor
Cytat
Wiem, że jest zakaz komentowania ogłoszeń w tym dziale,
Sie nie martw. Juz przenosze do dzialu gdzie mozna komentowac smile.gif
memory
Piszecie. że dopiero nadejdą zyski to poprzedni programista robił za darmo ?. Nikt poważny nie poświęci czasu tyrając za darmo czekając na "zyski". Jeść , opłacić rachunki trzeba.
wirtualnemapy
zainteresowanych proszę o kontakt; lożę szyderców o brak kontaktu.

Dotychczasowy programista pracował za godziwe wynagrodzenie. Teraz szukamy WSPÓLNIKA - osoby która będzie chciała zaryzykować swój czas, jeśli zgodzi się z nami że projekt ma szanse na zyski. Nikogo nie zmuszam do współpracy - poważnie zainteresowanych zachęcam do kontaktu, omówimy wszelkie kwestie, chętnie opowiem o naszym pomyśle na monetyzację - a jest on dobry.

pozdrawiam

a.

odświeżam - ciągle szukamy smile.gif
MrMag
wspolnik nie ryzykuje tylko swojego czasu. ryzykuje takze swoj majatek jak druga strona cos odwali. no chyba, ze otwierasz sp. z o. o.
srebrny
Cytat(MrMag @ 22.10.2013, 10:31:36 ) *
wspolnik nie ryzykuje tylko swojego czasu. ryzykuje takze swoj majatek jak druga strona cos odwali. no chyba, ze otwierasz sp. z o. o.

Istnieje możliwość egzekwowania długów od udziałowców sp z o. o jeżeli spółka posiada długi - więc spółka nie zabezpiecza dostatecznie waszego majątku.
wirtualnemapy
Cytat(MrMag @ 22.10.2013, 10:31:36 ) *

hmm - nie znam działalności która nie wiąże się z ryzykiem ... chyba kluczowe jest dobranie sensownych i odpowiedzialnych wspólników smile.gif pozdrowienia
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.