Witam!

Mam na imię Olga i miło mi zawitać na waszym forum. smile.gif

Piszę tutaj, gdyż poszukuję kogoś, kto zechciałby wziąć udział w moim projekcie. Chodzi o grę przeglądarkową. Domyślam się, że większość z was już popukała się w czoło... wink.gif

Wkrótce chciałabym zacząć projekt prostej gry przeglądarkowej, opartej na sprawdzonym mechanizmie. Nie jestem taką tęgą głową jak wy, Panowie i Panie Informatykowie, więc nie wyjaśnię wam tego od strony technicznej. Wiem za to, co chcę uzyskać i co jestem w stanie sama zrobić. Pracuję jako grafik kreatywny, więc jestem w stanie zrobić całkowitą oprawę graficzną. Spisuję również założenia i mechanizm "od strony widzialnej". Powtarzam bowiem, że z informatyki miałam ciężko wytargowaną tróję... smile.gif Dlatego jestem tutaj i szukam wśród was zainteresowanych!

Nie oferuję żadnego wynagrodzenia, jest to "projekt non-profit" wink.gif Gdyby jednak wszystko szło w dobrym kierunku, przewiduję możliwość zarobku. W takiej sytuacji dzielimy się "fifty-fifty".

Nie zależy mi na kimś szalenie doświadczonym, bo domyślam się, że nikt taki nie zechce wziąć udziału w czymś bezpłatnym. Dlatego chętnie skumam się z kimś, kto potrafi coś stworzyć samodzielnie, ale poszukuje okazji do nauki i mam nadzieję dobrej zabawy. Jeśli jednak jesteś profesjonalnym cudotwórcą i masz ochotę pobawić się w to w ramach hobby, tym bardziej byłoby mi miło.

Z góry przepraszam, jeśli palnęłam straszną głupotę pisząc tutaj. Możecie mi wierzyć, że nie spamuję (to jedyne miejsce, w którym się ogłaszam), nie mam zamiaru nikogo wkurzyć czy urazić. Jeśli pogwałciłam jakąś zasadę forum, proszę o baty i usuniecie wątku.

Dzięki za uwagę i pozdrawiam,
Olga
petalchemy@gmail.com

PS Jeśli chodzi o tematykę gry, nie jest to nic w rodzaju Tibii, Ogame czy farm. smile.gif