Witam,
Stworzyłam w direct admin domenę (MOJADOMENA.PL), co automatycznie stworzyło mi folder w ftp (korzystam z winscp)
Przez przypadek usunęłam tą domenę w winscp, po czym ją stworzyłam "ręcznie" w winscp->ppm>nowy katalog. Wrzuciłam do niej wordpressa.
Ale MOJADOMENA.PL nie śmigała.
A zatem w winscp stworzyłam nowy katalog, który nazwałam ROBOCZY do którego wrzuciłam pliki tego wordpressa, który nie chciał działać w MOJADOMENA.PL.
A MOJADOMENA.PL usunęłam z winscp oraz direct admin i stworzyłam ponownie.
Następnie z katalogu ROBOCZY chciałam skopiować pliki bezpośrednio do katalogu MOJADOMENA.PL ale wyskakiwał komunikat że sie nie da skopiowac jakiegoś pliku.
Koniec końców okazało się ze mam na dysku twardym tego wordpressa i wrzuciałm go z dysku do katalogu MOJADOMENA.PL i smiga.
ALE!
Chciałam usunąć katalog ROBOCZY z pozycji winscp. Usunęło się wszystko oprócz folderu w który jest folder i jeszcze jeden a w nim 2 pliki
jeden nazywa się:
awstats.mojadomena.pl.conf
a drugi
awstats122013.mojadomena.pl.txt
gdy chce je usunąć (z pozycji winscp) lub od razu cały katalog wyskakuje okienko "Błąd podczas kasowania pliku .... Premision denied"
Próbowałam usunąć z pozycji direct admin ale wysakuje kominukat "Nie można usunać pliku... is not empty"
Zmieniłam uprawnienia dostępu na 777 ale to też nic nie dało.
Czy ktoś ma pomysł jak to usunąć?