Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PHP MYSQL porady dotyczace logowania/rejestracji i nie tylko
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
zachu
Witam,

Na wstepie powiem ze jestem tutaj nowy, mialem dosc dluga przerwe w projektowaniu stron i nie za bardzo jestem na bierzaco. W wolnych chwilach staram sie nadrobic wiedze. Ostatnio mnie natchnelo zeby z nowu do tego wrocic i mam dosc ciekawy pomysl na strone. Dlatego chcialbym was prosic o porady. Bedzie to strona na ktorej bedzie mozna poczytac ciekawe artykuly, stworzyc konto itp. ogolnie zabic nude smile.gif bedzie posiadac redakcje (kilku znajomych jest w to zaangazowanych) jak i zwyklych uzytkownikow ktorzy (w przyszlosci) byc moze beda mogli dodawac artykuly.

Wzialem sie za pisanie skryptu rejestracji/logowania i milo by bylo gdybyscie dali jakies rady np. jakiego sposobu teraz warto uzyc do hashowania hasel, czy panel uzytkownika ma byc na innej podstronie niz panel redaktora/administratora czy byc moze ma byc to ten sam panel z roznymi opcjami/prawami.

Bede wdzieczny za kazda podpowiedz.

Pozdrawiam
Kshyhoo
Witamy na Forum. Proszę zapoznać się z panującymi tu zasadami. Proszę też o przeszukanie Forum pod kątem interesującego Cię problemu, gdyż był wałkowany wielokrotnie.
Przenoszę do działu "Przedszkole".
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.