Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [inne][MySQL][PHP]rozbudowa cmsa
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
danie1
Witam mam pytanie jezeli mam dwa cmsy jeden jest napisany okolo 2011-2012 rok ktory jest z bledami a mam nowy cms czy bede mogl z jednego cms dac prawie wszystkie moduly czy bede musial je poprawiac? ogolnie jestem zielony w tym ogolnie szukam programiste ktory by mi polaczyl z starego cmsa moduly do nowego jezeli jest ktos chetny i ma swoja cenne na to to zapraszam

Chetnych do wpsolpracy i wiedza jak to zrobic za odpowiednia cene prosze o kontakt na gg: 6978647
Kshyhoo
Nie wiemy, jaki to CMS, więc nie możemy nic powiedzieć na ten temat.

Przenoszę do odpowiedniego działu.
danie1
Cytat(danie1 @ 5.01.2014, 19:58:37 ) *
Witam mam pytanie jezeli mam dwa cmsy jeden jest napisany okolo 2011-2012 rok ktory jest z bledami a mam nowy cms czy bede mogl z jednego cms dac prawie wszystkie moduly czy bede musial je poprawiac? ogolnie jestem zielony w tym ogolnie szukam programiste ktory by mi polaczyl z starego cmsa moduly do nowego jezeli jest ktos chetny i ma swoja cenne na to to zapraszam

Chetnych do wpsolpracy i wiedza jak to zrobic za odpowiednia cene prosze o kontakt na gg: 6978647

o jaki mi chodzi z filmami ogolnie nie chodzacy cms z filmami okazal sie walkiem bo koles ktory to kupil zapomial dodac ze skrypt obsluguje stare php i pewnie mysql
z starego cmsa chce wziasc moduly do nowego cmsa chodzi na 100% dostalem go od znajomego ktory szybko mi zrobil i jest napisany z rokiem 2013 i jest nowyszy php i mysql
ale on nie ma tam rangi vip i takze nie ma punktow ktory dostaje users za wchodzenie na portal w ciagu 24h, dodanie linku z filmem z lepsza jakoscia itp... itp... tylko pytanie czy bedzie trzeba poprawiac wszystkie moduly ogolnie do tej pracy kwote mam przeznaczona od 800zl do 1000zł chetnych zapraszam na gg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.