Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: dziwny formularz
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
dasko
mam taki formularz....

1. <?php
  2. echo &#092;"<form action=panel.php?akcja=edytuj method=post>Temat:<input type=text name=edit_topic value=\"\" . $row['topic'] . \"\"><br>Treść newsa:<textarea name=edit_body rows=15 cols=50>\" . $row['body'] . \"</textarea><input type=hidden name=edit_id value=\" . $_GET['news_id'] . \"><input type=submit name=edit_submit></form>\";
  3. ?>

normalnie powinno przenieść mnie do panel.php?akcja=edytuj&<--{zmienne przeslane metoda get}-->, a przenosi mnie do panel.php<--{zmienne przeslane metoda get}--> tak, jakby nie widzialo tego akcja=edytuj...

A najdziwniejsze jest to, że w skrypcie mam 3 takie formularze, 2 z nich nie działa, 1 działa...

ten problem niszczy cały mój skrypt....

help!
peterj
Sprawdź tak:
  1. <?php
  2. echo &#092;"<FORM ACTION=\"panel.php?akcja=edytuj\" METHOD=\"POST\">
  3. Temat:<input type=&#092;"text\" name=\"edit_topic\" value=\"$row[topic]\">
  4. <br>Treść newsa:
  5. <textarea name=&#092;"edit_body\" rows=\"15\" cols=\"50\">$row[body]</textarea>
  6. <input type=&#092;"hidden\" name=\"edit_id\" value=\"$_GET[news_id]\">
  7. <input type=&#092;"submit\" name=\"edit_submit\">
  8. </form>&#092;";
  9. ?>
yavaho
albo tak:
  1. <?php
  2. echo ('<form action=\"panel.php?akcja=edytuj\" method=\"post\">
  3. Temat:<input type=\"text\" name=\"edit_topic\" value=\"'.$row['topic'].'\"><br>
  4. Treść newsa:<textarea name=\"edit_body\" rows=\"15\" cols=\"50\">'.$row['body'].'</textarea>
  5. <input type=\"hidden\" name=\"edit_id\" value=\"'.$_GET['news_id'].'\">
  6. <input type=\"submit\" name=\"edit_submit\">
  7. </form>');
  8. ?>
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.