Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poszukuję sponsora do projektu.
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Beniooo
Witam, tworzę stronę, która polega na wymianie między użytkownikami tzw. "like" w popularnym w Polsce serwisie ASK.FM
System w zamierzeniu będzie w pełni zautomatyzowany. Strona została otworzona wczoraj w godzinach wieczornych, a dziś zarejestrowałem już prawie 400 użytkowników oraz ponad tysiąc transakcji. Jej aktualny adres to: http://askwymiana.pl
A więc poszukuję sponsora, albowiem brak mi środków na serwer, reklamę oraz rozwój projektu.
W zamian jestem gotów oddać udziały w zyskach :-)
Mail: beniaminkowol@gmail.com
memory
Ile chcesz na rozwój mam tylko 100 tys starczy ?
Beniooo
Wolałbym bez wypowiedzi ironicznych ;-)
memory
Cytat
Strona została utworzona wczoraj w godzinach wieczornych

Cytat
A więc poszukuję sponsora, albowiem brak mi środków na serwer, reklamę oraz rozwój projektu.

Nie wiem jak to na poważnie brać
timon27
Strona słaba (ta instrukcja powala) robiona przez 1 osobę, 400 użytkowników, w ogóle wygląda jak zarys - brak info na stron ie głównej.
Nie oczekuj niczego.
Na początek jako wkład wystarczy tylko i wyłącznie twój czas.
nawet serwer za 100zł/rok wytrzyma tysiące użytkowników (przecież na raz korzysta ułamek z tego).
Reklamę w początkowej fazie możesz robić sam (choćby przez znajomych na fb/ ask/ twitter).
pedro84
Co tu sponsorować? Bo ja za bardzo nie wiem. Strona powstała dopiero wczoraj? Najważniejsze pytanie, na czym zarabia?

1. Masz zgodę na użycie loga serwisu ask.fm?
2. Czy masz zgodę na użycie ich designu?

Nawet kontrolek formularza nie chciało Ci się ostylować.

PS. Fajny Paintshop na głównej smile.gif
KR2615
Cytat(pedro84 @ 23.03.2014, 22:09:42 ) *
PS. Fajny Paintshop na głównej smile.gif

A szczególnie ten tejbl na tym profesjonalnym screenshot tutorialu. Moja przeglądarka aż westchnęła z utęsknieniem bo tak dawno nie parsowała tagów <tr> i <td> smile.gif
timon27
Cytat(KR2615 @ 23.03.2014, 23:56:46 ) *
Moja przeglądarka aż westchnęła z utęsknieniem bo tak dawno nie parsowała tagów <tr> i <td> smile.gif

Powiedziałeś i twoja wypowiedź pojawiła się w kolejnym wierszu tabeli.
Na tym forum posty są w tabeli.
W tym temacie znajduje się ponad setka tagów <td>, więc przesadzasz twierdząc że są nieobecne a stronach.
KR2615
timon27 czytaj między wierszami. Chodziło mi o sposób zaprezentowania tych danych. Wiadomo, że od lat wszdzie gdzie tylko można stosuje się divy. Chciałem tylko podkreslic, jak bardzo ta tabela nie pasuje do reszty layoutu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.