Ze względu na brak możliwości rozwoju w obecnej pracy coraz częściej myślę nad jej zmianą. Jestem jedynym programistą w firmie, sam muszę zajmować się wszystkimi projektami - począwszy od dokumentacji, planowania struktury bazy danych, projektu graficznego skończywszy na gotowej aplikacji.
Jestem pasjonatem programowania, wszystkiego uczyłem się sam od najmłodszych lat. Swoją pierwszą stronę założyłem w 2008 roku w wieku 14 lat. Od tamtego czasu poglębiam swoją wiedzę na temat tworzenia stron. Przez ten czas zajmowałem się grafiką (strony, ulotki, banery, grafika do gier), kodowaniem szablonów, pisaniem skryptów w PHP oraz pisaniem prostych gier komputerowych. Pierwsze zlecenia jako freelancer przyjmowałem w wieku 17 lat (1 klasa technikum).
Aktualnie mam 20 lat, ukończyłem technikum o profilu informatycznym. Zamiast studiów wybrałem pracę aby udoskonalać swoje umiejętności w praktyce.
Na stanowisku programisty PHP pracuję od niecałego roku. Wcześniej próbowałem swoich sił jako Front-End Developer jednak ze względu na nudę w pracy - przerzuciłem się z powrotem na programowanie.
Aktualne projekty tworzę na frameworku CodeIgniter (przy użyciu bazy MySQL) który poznałem już chyba w całości

Od października chciałbym rozpocząć (ponownie) naukę na studiach niestacjonarnych.
Jako, że większość projektów którymi się zajmowałem nie jest udostępniona publicznie w ramach rekrutacji wolałbym otrzymać konkretne zadanie do wykonania wraz z terminem realizacji.
Preferowane miejsce pracy: Warszawa.
Proszę o kontakt na adres e-mail marekbielecki93 (małpa) gmail (kropka) com
Pozdrawiam!
Marek Bielecki