Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP] Poszukuję na 1 małe zlecenie
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
spoofek
witam,
mam taki problem po update do prestashop 1.6
kiedy dodaje produkt do koszyka i klikam realizuj zamówienie, dochodzę do momentu logowania / szybkich zakupów, po wypełnieniu pól (lub zalogowaniu się) jestem przenoszony do strony z moim kontem ZAMIAST do następnego kroku zakupów.

Kroki wyglądają tak:
- podsumowanie
- zaloguj
- adres
- dostawa
- płatność

po drugim kroku zaloguj przenosi mnie do "my account" a powinno do następnego kroku zamówienia czyli "adres". ktoś wie jak to ogarnąć? zapłacę smile.gif proszę odezwać się na gg 43812976 lub na PW i podać cene uslugi.

dzięki, pozdrawiam,
Mateusz

naprawdę nikt?
aniolekx
pewnie chłopaki są zapracowani i nie che im się bawić w gg i zlecenia po 10 pln wink.gif
spoofek
10 pln? dam 50! tongue.gif
crazy191
Za 500 zł do ogarnięcia, za mniej mi się nie opłaci.
aniolekx
pewnie za 50pln ktoś się znajdzie biggrin.gif
spoofek
mogę dać 80 smile.gif to nie jest dużo roboty dla dobrego programisty. ja nim nie jestem wink.gif
ctom
Cytat(spoofek @ 8.08.2014, 13:01:26 ) *
to nie jest dużo roboty dla dobrego programisty

kurcze... w takich przypadkach nie płacisz za czas danej osoby a za jej wiedzę !
kayman
generalnie nie odpowiada się na "zlecenia" typu:

prosty skrypt -> jak wiesz że prosty to zrób samemu smile.gif

dla fachowca to 5 min -> jak nie chcesz płacić to napisz uczciwie a ktoś ci pomoże smile.gif

i temu podobne ....
spoofek
ale czy stawka 80 zł / pół godziny to mało? programiści php chyba w Polsce tyle nie zarabiają
Turson
Skąd wiesz ile to zajmie?
spoofek
mysle, ze dobry programista powinien to ogarnąć w tym czasie.

wiem, ze trzeba podmienić fragment kodu w authentication.tpl bo orientowałem się na forum prestashop.com - mimo wszystko, nie zrobię tego sam

z tego co wydedukowałem nie będzie trzeba pisać Bóg wie ile kodu, żeby to ogarnąć, wstawiali mi nawet gotowe fragmenty kodu (kilka linijek) ale coś mi nie wychodzilo.

dobra, znalazłem już programistę, dzięki, pozdrawiam
tzm
wy narzekacie a mi 100/h leci. beng.
Turson
W Internetach każdy mądry i bogaty.
pedro84
Cytat(spoofek @ 8.08.2014, 13:27:15 ) *
mysle, ze dobry programista powinien to ogarnąć w tym czasie.

Tak z ciekawości, skoro temat i tak nieaktualny.

Czym popierasz swoją estymację?
tzm
Cytat(pedro84 @ 8.08.2014, 23:26:55 ) *
Tak z ciekawości, skoro temat i tak nieaktualny.

Czym popierasz swoją estymację?

Bo zajęło mi to 15 minut.
Pyton_000
Brawo zarobiłeś na paczkę fajek wink.gif
aniolekx
gdyby wszyscy programiści palili to można by się rozliczać na kartony fajek biggrin.gif minimalna stawka jeden karton Marlboro smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.