Szanowni deweloperzy/deweloperki,
firma w której pracuję poszukuje doświadczonego/ej programisty/ki PHP z dobrą znajomością SQL, HTML5, CSS i Javascript oraz checia nauki C# .NET (!)
Z uwagi na to, że większość osób w zespole to Brytyjczycy, dobra znajomość języka angielskiego jest wymagana.
Dodatkowymi atutami będzie znajomość: Agile, PhpUnit, MVC, Mootools, jQuery, Git.
UWAGA, ta oferta dotyczy pracy stałej na miejscu w Wielkiej Brytanii w siedzibie firmy w Manchester City Center.
Firma:
Digital Agency http://www.re-systems.co.uk/
Zespół:
Aktualnie w zespole pracuje WEB pracuje ja jako PHP Dev, Tester oraz dwóch deweloperów Dot.Net C#.
Rekrutacja:
Aby zaoszczędzić kandydatom podróży do Wielkiej Brytanii, pierwsze interview będzie przeprowadzone za pomocą Skype.
Aby zaaplikować napisz na mój email (podane w dalszej części postu).
Płaca:
25.000-30.000 funtów rocznie (gross)
Osoba kontaktowa:
Leszek Pietrzak
E-mail: Leszek.Pietrzak@re-systems.co.uk
Jestem PHP/Web deweloperem. Pracuję w RE:Systems od czerwca 2014 roku. Zatrudniono mnie po jednym interview na skype i zrobieniu aplikacji wg wytycznych.
Dane Firmy:
na stronie www.
If you have experience working with mobile technologies for iOS and Android, then it's a plus.
Prosze wysylac CV (bez zdjecia) w jezyku angielskim, odpowiem z krotkim testem/aplikacja do wykonania.
Praca, IMO, dla kogos kto zna PHP i jest chetny do pracy z C#. Duzo tu robia swietnych aplikacji mobilnych, na rozne platformy. Firma szuka ludzi, ktorzy CHCA sie uczyc i rozwijac.
Ludzie sympatyczni, nie trzeba plynnie mowic w j. angielskim.
Mamy juz kilka ofert, tak wiec, jesli ktos jest jeszcze chetny to prosze o przeslanie CV.
Znajomosc C# UMBRACO bedzie DUZYM plusem.
Dostep do materialow szkoleniowych Pluralsight.
Manchester - dom 2 pokojowy za 400f/mc. bilet miesieczny na autobus 50f. Zycie o wiele tansze niz w Londynie.