Cześć wszystkim! smile.gif

Rok temu dodałam tu swój pierwszy post na temat mojego projektu gry. Dzięki niemu odezwało się do mnie wieeeeele osób* w tym jedna, z którą pracuję po dziś dzień. Obecnie przyszedł ten czas, że potrzebujemy trzeciej, lub nawet czwartej osoby do zespołu. Projekt jest na etapie 60% ukończenia, zatem najtrudniejsze dawno za nami. Wkrótce chcemy otworzyć pierwsze testy, zatem wszystko jest na dobrej drodze. smile.gif Ale do rzeczy:

Poszukujemy osoby z dobrą znajomością programowania obiektowego php, sql, pgsgl, javascript. Projekt nie jest skomplikowany, jedyne co może być trudnością dla niektórych, to to, że działamy w środowisku zenda. Niestety, jako grafik, nie mogę od siebie powiedzieć niczego więcej. Wszystkich zainteresowanych skontaktuję z tą mądrzejszą połówką naszego zespołu. smile.gif))

Zarobki: jak widzicie, w tytule widnieje to mroczne słowo "wolontariat". W głębi duszy wierzymy, że tak źle nie będzie. Choć póki co działamy non-profit i oddaliśmy po roku z życia na ten projekt, to mamy nadzieję, że jakiś czas po otwarciu zaczniemy czerpać z tego zyski. Dlatego też szukamy kogoś, kto podejdzie do tematu bardziej jak do hobby i długoterminowej inwestycji. Wszystko trzeba omówić.

Tematyka gry jest raczej skierowana do 10-16 letnich graczy, głównie płci żeńskiej. Jednak patrząc na sukces gier typu the sims, osobiście odnoszę wrażenie, że target z założenia może być zbyt wąąąąąski. smile.gif

Jeśli chcesz poznać szczegóły i być może dołączyć do nas, napisz maila na petalchemy@gmail.com, koniecznie wpisując w tytuł "php.pl". W przeciwnym wypadku wiadomość może zaginąć, a tego byśmy nie chcieli sad.gif

Pozdrawiam całe forum,
Olga

*Jeśli to pamiętasz i byłeś/aś jedną z tych osób, a nie dostałeś ode mnie odpowiedzi, muszę cię serdecznie za to przeprosić, ale w pewnym momencie sama zaczęłam się gubić wśród tych wszystkich maili. Starałam się odpisać każdemu, nie miałam niczego złego na myśli. smile.gif