RegioLeo
14.10.2014, 15:15:36
Witam,
Poszukuje programistę freelancera PHP z doświadczeniem, do pracy nad rozwojowym projektem (płatności mobilne).
Wymagamy doświadczenia w programowaniu w PHP oraz znajomości HTML, CSS, JavaScript (jQuery), MySQL. W naszym projekcie wszystkie operacje będą się działy głównie na bazie danych.
Wersja beta projektu jest już na ukończeniu, natomiast będzie wymagała dalszego rozwoju.
Szukamy osoby z trójmiasta, która będzie wstanie dojeżdżać do naszego biura w Gdyni.
Preferujemy godzinowe rozliczanie się za wykonaną pracę. (Nie oferujemy stałej umowy o pracę).
Miesięczna ilość godzin jest na chwilę obecną trudna do oszacowania, w zależności od ilości wymaganych modyfikacji raz może być to 50h, a kolejny raz 150h.
Nie interesuje nas praca zdalna. Zainteresowanych prosimy o prywatną wiadomość.
Pozdrawiam!
teutates
14.10.2014, 15:18:05
To by byla chyba nowosc na rynku pracy... ani plusow etatu, ani kontraktu ;-)
RegioLeo
14.10.2014, 15:22:19
Witam,
Nie chcemy ujawniać zbytnio wielu informacji na raz, ponieważ projekt jest w fazie rozwoju i zależy nam na dyskrecji. Dodam od siebie, że miesiąc temu szukałem na forum porady czy mam rezygnować z mojego aktualnego programisty czy ciągnąć to dalej. Nie ukrywam że zależy mi na programiście freelancerze, który podczas kodowania dla mnie, byłby w stanie robić to w moim biurze w Pomorskim Parku Naukowo-Technologicznym w Gdyni. Jestem legalnie działającą firmą, tylko zależy mi na dyskrecji. Liczę na zrozumienie. Proponowana stawka to 1000 zł netto za 30 godzin.
aniolekx
15.10.2014, 11:54:58
niestety jak wypadnie w miesiącu 50h to zarobi tylko 1666pln, wiec na 100% będzie szukał stałego etatu lub dodatkowych zleceń, a jak wpadnie coś konkretnego to twoje zlecenie znów straci priorytet.. historia się powtórzy..
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.