Mam podstronę "Artykuły" (www.strona/artykuły) na której wyświetlam listę tytułów. Strona jest tworzona dynamicznie za pomocą pętli 'while'. Oto kod:
while($list = mysqli_fetch_array($result)){ ?> <div class="panel-heading"> <a href="...">Read more</a> </div> <?php }
Jak widać, w ten sposób otrzymuję listę wszystkich tytułów i nagłówków. Tylko tytułów i nagłówków, bo nie chciałbym wyświetlać całych tekstów na jednej stronie
(także z tego powodu, że zamierzam następnie dodać do każdego artykułu osobno możliwość komentowania (skrypt commentics) i przycisk like. Dlatego zależy mi na
osobnych adresach url dla każdego artykułu).
Chodzi mi o to, żeby użytkownik po kliknięciu na link (Read more) został przeniesiony do kolejnej podstrony (www.strona/artykuły/tytuł-wybranego-artykułu), gdzie
przeczyta wybrany tekst. Głowię się nad tym od kilku godzin i nie wiem, jak to zrobić. 'While' wydaje mi się dobrym rozwiązaniem, żeby stworzyć listę tytułów, ale jak
wydobyć z niej zmienną i odzyskać ją na osobnej stronie? A może od początku myślę źle i do problemu trzeba podejść w zupełnie inny sposób?
Wiem, że bez całości kodu może nie być łatwo udzielić odpowiedzi, ale proszę chociaż o wskazówki

EDIT: Oczywiście zrobienie <a href="strona/artykuły/$list['slug']"> (w bazie danych mam to wszystko) to nie problem. Ale jak po stworzeniu linku do tej strony sprawić,
żeby znalazła się w niej treść artykułu? Wszystko tworzone jest dynamicznie, więc nawet jak wpiszę w wyszukiwarkę strona/artykuł/fjsinvlsdvsbvvvlwfhaydtets
to wyświetla się header i footer, ale pomiędzy nimi pustka...