Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Lublin] Programista PHP
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
SHiP
Firma ( http://mintmedia.pl ), w której pracuję, poszukuje programisty do naszego zespołu produkcyjnego w Lublinie. Zajmujemy się głównie tworzeniem (w oparciu o WordPressa) stron dla naszych klientów oraz tworzenie aplikacji facebookowych.

Oferujemy:
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- umowę o pracę,
- klimatyzowane biuro,
- przyjazną i nieformalną atmosferę pracy

Zakres zadań:
- przygotowywanie projektów graficznych na podstawie dostarczonych plików PSD,
- wdrażanie pociętych layoutów do systemu CMS (w 99% jest to WordPress)

Wymagania:
- bardzo dobra znajomość HTML,
- bardzo dobra znajomość CSS,
- bardzo dobra znajomość systemu WordPress (tworzenie własnych szablonów, integracja istniejących wtyczek),
- dobra znajomość JavaScript (głównie pracujemy używając jQuery),
- dobra znajomość MySQL,
- znajomość RWD,
- poczucie humoru

Ze względu na różnorodność projektów mile widziane są również:
- GIT / SVN
- SASS / LESS
- Bootstrap
- Grunt JS
- Podstawowa umiejętność obsługi Photoshopa
- PostgreSQL
- Zend Framework
- Doświadczenie z Facebook API / Twitter API / Instagram API

Mint Media Sp. z o.o.
Wita Stwosza 59a
02-261 Warszawa

Oddział Lubelski mieści się pod adresem:
Nałęczowska 24
20-701, Lublin

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV na adres kariera@mintmedia.pl

Prosimy o dopisanie: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych dla realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust Nr 133 poz. 883)".
tzm
wymagania na fronta i mile widziany zend, wtf?
rozmiar wideł byś przedstawił, czym nas Twój pracodawca potraktuję po dziesiątym.
SHiP
Stanowisko jest dla typowego phpowca-frontendowca natomiast ja składam sporo aplikacji facebookowych w oparciu o Zend Framework. Jeżeli byłaby potrzeba pomocy przy dużym projekcie, to taka osoba mogłaby mi pomóc. Byłby to ogromny plus, gdyby ktoś się orientował przynajmniej mniej więcej czym to się je aby np. widoki pociąć. Nie jest natomiast to wymóg na to stanowisko.

Jeżeli chodzi o zarobki, to kwestia negocjacji z prezesem oraz tego jak szeroki wachlarz umiejętności posiadasz oraz czy chcesz się rozliczać na fakturę, czy na umowę o pracę :-).
mrc
Jak widzę, że wynagrodzenie atrakcyjne bez widełek to widzi mi się to tak: "Umowa o pracę na minimalną, a reszta do ręki." - Cytuję, ponieważ sam kiedyś w coś takiego wpadłem. Niby było do ustalenia z szefem, ale w sumie nic ustalić nie można było smile.gif
SHiP
Widełki, które proponuje firma to 2500 - 4000zł netto. Wynagrodzenie zależy od formy zatrudnienia i doświadczenia.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.