Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mam pomysł na startup...nie mam programisty[Krakow]
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
adit2505
Cześć,

kilka miesięcy temu wpadłam na pomysł stworzenia strony internetowej o charakterze spolecznościowo-informacyjnym. Tak wiem, mój pomysł na startup nie brzmi super rewolucyjnie i takowym pomysłem nie jest, ale jego rozwiązanie jest dosc rewolucyjne i nowoczesne. Znalazłam programiste, który od razu zgodził się wykonać projekt i chciał wejść do ekipy, ale teraz potrzebujemy pomocy i szukamy kogoś z większym doświadczeniem i umiejętnościami. Strona jest w wiekszości napisana, potrzebujemy kogoś kto sprawdzi kod i doda kilka opcji. Nie interesuje mnie współpraca zdalna, swoje pomysly przekazuje tylko face-to-face. Jesli ktos bylby chetny sie ze mną spotkac, to proszę o kontakt mailowy: startupcrew@gmail.com
kwejkowo
To zależy Ci na skończonym projekcie czy nie? face-to-face - wiesz co to basecamp i skype?
adit2505
Ojj czasem technika nie sprawdza się wszędzie i są sytuacje w których rozmowa face to face jest niezastąpiona. Poza tym nie wyobrażam sobie,żeby zostawić projekt obcemu człowiekowi na miesiąc czy dwa, bez odpowiedniej komunikacji z nim. Jest to wygodne, ale ten człowiek nie wie co ja mam w głowie i jak ja to widzę. Profesjonalni programiści powinni wiedzieć, że najlepszą reklamą dla nich jest zadowolony klient mający produkt taki o jakim sobie zamarzył.
aniolekx
Cytat(adit2505 @ 12.11.2014, 11:08:57 ) *
ale ten człowiek nie wie co ja mam w głowie i jak ja to widzę. Profesjonalni programiści powinni wiedzieć, że najlepszą reklamą dla nich jest zadowolony klient mający produkt taki o jakim sobie zamarzył.

super - programista musi być profesjonalny a klient to już nie wink.gif, ty nie ma mieć tego w głowie tylko wszystko spisane w jakiejś formie dokumentacji, bo z głowy to sobie możesz... zmieniać wymagania co chwila.. dopiero jak już masz to spisane to programista powinien to z tobą omówić i zapisać wszelkie poprawki w finalnej wersji.
adit2505
dzięukuje za uwage, ale to jest już spisane. Napisałam nawet, że "Strona jest w większości napisana, potrzebujemy kogoś kto sprawdzi kod i doda kilka opcji". Chodzi o to, ze ja potrzebuje kilku spotkań, żeby przedyskutować efekty i ewentualnie nanieść poprawki. Dziękuję wszystkim, którzy się zgłaszają i szanują moje podejście.

Tej stronie niewiele brakuje do wystartowania, a ja chce pracować z kimś, kto bedzie wart zaufania. Nie powierze tego projektu osobie, którą mialabym zobaczyc ze dwa razy przez skype'a.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.